Дефект в неделя

Labels: , ,

Здравейте,


Днес около 12:00 часа имахме технически проблем с базата данни на Svejo причинена поради хардуерен дефект.

В момента все още отстраняваме проблемите причинени от дефекта.

От 12:20 Svejo трябва да работи нормално.

С уважение,
Екипът на Svejo

10 comments:
gravatar
Pety каза...
понеделник, октомври 24, 2011  

Затова ли не мога да разглеждам и повече от 100 страници.Или това са нови правила?Моля уведомявайте своевременно!

gravatar
ранни записвания 2012 в Турция каза...
понеделник, декември 12, 2011  

дано да ги отстраните по-бързо, поздрави и до скоро

gravatar
почивки Мексико каза...
четвъртък, юли 05, 2012  

ооо много неприятно влизайки в сайта и да прочета"Днес около 12:00 часа имахме технически проблем с базата данни на Svejo причинена поради хардуерен дефект." Тези хардуерни проблеми са отвратителни. Така полезни са компютрите и в даден момент могат да ти спрат работата.Но поне проблемът е бил за кратко и бързо е отсранен, надявам се да не се случват такива неща, защото за всички ние не-добре.Пожелавам много успехи и късмет. Харесва ми много страничката и често я посещавам за новости.

gravatar
почивка тунис каза...
вторник, юли 10, 2012  

Неприятна ситуация, особено за потребителите. Колкото и бързо да е отстранен проблема си причинява неудобства. Дано поне няма загуба на данни, както често се случва. Това е един от най-посещаваните сайтове, с един от най-високите рейтинги и е доста неприятно, когато такива дефекти се появят. Поздравления за професионализма, че бързо се справихте с проблема!

gravatar
диабетични храни каза...
събота, август 04, 2012  

С тези софтуерни програми е сложно. За жалост понякога възникват подобни проблеми, които за нас потребители са нежелани, но няма как. Гледам, че вие бързо ще се справите и отново сайтът ще бъде пуснат в експлоатация. Все пак е добре, че ни предупреждавате до кога ще се възстанови проблема.Svejo според мен поне е доста посещаем сайт. В него има много интересни и важни факти и събития. Със сигурност зад всичко, което виждаме стои екип от професионалисти, които ще се справят. Пожелавам много успехи и без проблеми за в бъдеще.

gravatar
натурална козметика каза...
вторник, септември 25, 2012  

Чисто технически ми е интересно къде е този дефект. Добре, че бързо го отстраниха! Почти всяка сутрин си пия кафето в компанията на свежо и е много неприятно, когато този един вид "ритуал" ти се наруши. Направо незнаех какво да правя... Има много забавни статийки там. А и понеже не гледам новини това и колегите разбира се са ми главните информационни източници :)

gravatar
парфюми каза...
четвъртък, октомври 04, 2012  

Много неприятно хардуерни проблеми.Може толкова да те улеснят, но в следващият момент да ти направят огромни проблеми.За нас двадесет минути не са много, но сигурна за вашата система е дълъг период.Все пак се радваме, че всичко се оправи и силно се надяваме да не се повтаря.Знаем, че екипът ви е само от професионалисти, но и на най-добрите се случват проблеми.Важното е да се реагира бързо и адекватно и да поправи всичко.Благодаря и, че ни информирахте какъв е бил проблема.

gravatar
море в турция каза...
събота, октомври 27, 2012  

Много неприятно, но се случва. Добре, че проблема беше отстранен бързо!

gravatar
почивка малдиви каза...
сряда, януари 02, 2013  

При подобни проблеми е изключително неприятно особено за тези дето са разчитали и им е трябвало важна информация в този момент от самият сайт. Но все пак такива грешки се допускат, няма как да няма и проблеми, важното е да се разрешават своевременно и бързо и това, че ни информирате е много мило и бави благодарим. Надяваме се сега през новата година вече да няма подобни пречки.Блога е супер и винаги намирам по нещо любопитно което да прочета.

gravatar
екскурзии Турция каза...
петък, януари 04, 2013  

Дано да е само тази неделята била и да е имало подобни проблема.Все пак това е сайт и няма как всичко да бъде изрядно, важното е че вече всичко се е оправило и мога да кажа, доста бързо и именно от тези разрешения можеме да си вадим сметка,колко добри и професионалисти хора работят там.Благодаря че все пак ни информирахте и през новата година ви желая всичко най хубаво и да нямате такива проблема, защото доста хора разчитат на сайта за конкретна информация.

Публикуване на коментар