Победителите в играта на Svejo и Ismena

Labels: , , ,


Здравейте, приятели,

Както знаете, преди няколко дни приключи играта на Svejo и Ismena, чрез която искахме да ви подарим няколко незабравими почивки в полите на Родопите.

След около месец изпълнен с много стойностни коментара и хиляди харесвания по-късно, победителите са вече ясни. Това са:

  1. Ицо Петров, който печели Свеж уикенд в „Ханче Исмена”, заради събрани най-голям брой харесвания на коментара му:
    Моята почивка там си я представям като почивка на място където ще мога да отдъхна от шумотевицата и забързаността на големият град. С мойте приятели ще може да се насладим на прекрасната природа на Девин, а също така да не забравяме и Spa екстрите :)
  2. Ренита Костадинова, която печели Свежа почивка в „Wellness & SPA Комплекс Исмена”, заради събрани най-голям брой харесвания на коментара ѝ:
    Тихо, красиво, спокойно. Без излишно бързане и напрежение, почивка, зареждаща с енергия и добро настроение. Разбира се след приятното изкарване не бих пропуснала да разкажа за приказното местенце на всичките си приятели ;)
  3. Ирена Пасева, която печели Свежа почивка във „Вила-резидънс Исмена”, заради събрани най-голям брой харесвания на коментара ѝ:
    Господи възможно ли е да има такъв райски кът, искам да се докосна до него, обещавам си че ще стана по-добър човек и ще видя света с пречистени зелени и планински ручейни очи.
Пожелаваме на Ицо, Ренита и Ирена приятно прекарване и много хубави спомени!

Надяваме се, че като се върнат от почивките ще споделят с нас снимки и весели истории от престоя си.

Бъдете свежи,

Екипът на svejo.net

1 comments:
gravatar
ранни записвания 2012 в Кушадъсъ каза...
вторник, ноември 22, 2011  

здравейте, искам да попитам ще имам ли скоро други игри, мерси

Публикуване на коментар