Svejo е лидер в категорията „Социални мрежи и общности”

Labels: , , ,


Здравейте, свежари,

Вчера колегите от vesti.bg публикуваха статията: Над 1 млн. души на ден в сайтовете на „Нетинфо”, където бе оповестена и добрата новина, че Svejo е на първо място в категорията „Социални мрежи и общности” според „Нилсън Онлайн” за месец октомври.

Лидер в категорията "Социални мрежи и общности" според "Нилсън онлайн" вече е Svejo.net. През октомври сайтът е посетен от 850 хил. души, като бележи 12% ръст спрямо предишния месец.

Целият материал...

Това е повод за радост на всички нас, които съставляваме сайта. Всички, които споделяме информация, гласуваме и коментираме интересното в нета всеки ден. Ние заедно изградихме едно силно, критично и забавляващо се общество около свежата идея. Силата е във всички нас поотделно и в общността ни като цяло – това е тайната рецепта на Svejo, която го прави това, което е.

Дали актуалното днес ще са фотоподборки, политически материали, технологични материали и т.н. зависи само и единствено от всички вас.

Екипът ни ви благодари, че изграждате облика на Svejo всеки ден!

Нека свежата сила бъде с вас!

Екипът на svejo.net

6 comments:
gravatar
fen каза...
четвъртък, ноември 05, 2009  

Заслужено лидерство. Браво. Дерзайте и нека свежите идеи не ви напускат.

gravatar
GaN каза...
четвъртък, ноември 05, 2009  

Благодарим ти, Венци!

gravatar
fen каза...
четвъртък, ноември 05, 2009  

ОООО, няма защо. Вие сте си заслужили всичко с труд и свежарство. Звучи като едновремешното "Труд и творчество":)

gravatar
Анонимен каза...
петък, ноември 06, 2009  

Момчета, добри сте. Но аз лично и няколко мои познати блогери започваме все повече да се отдалечеваме от свежо и да не добавяме линкове.
Моята лична причина е следната:
Пускам статия. След 3 минути тя има 5-7 гласа. Поглеждам блогът и той все още си има същия брой посещения! Някакси "хората" са гласували за статията на база нейното заглавие без въобще да я прочетат.

Да хубаво е, че статията ми достига до по-голям брой хора, но тази неточност ме кара да смятам гласовете за невалидни. Ако гласовете са невалидни тогава какво му остава на свежо?

Да тази година сте първи, желаят ви успех и догодина, но за момента той ми изглежда все по далечен.

gravatar
GaN каза...
петък, ноември 06, 2009  

Мислим над начини за решаването на този "феномен", но това го правят не толкова голяма част от потребителите :)

gravatar
Анонимен каза...
петък, януари 15, 2010  

Според мен този феномен бе основната магия на Свежо. Хората се подкрепяха и създаваха приятелство. В обновеното Свежо вече не е така! За огромно съжаление.

Публикуване на коментар