Свежият блог и "Най-добрите корпоративни блогове в България 2009"

Labels: , , , ,


Здравейте, свежари,

Наскоро Тодор Христов обяви в NovaVizia стартирането на инициативата "Най-добрите корпоративни блогове в България 2009", която се осъществява от блогът за мениджмънт, бизнес и развитие, Сита Мениджмънт Консулт ООД и със спонсорството на ITD Network.


В материал посветен на инициативата, г-н Христов открои официалния блог на svejo.net като един от корпоративните блогове, които отговарят на условията за участие.

Svejo.net е най-посещаваната социална мрежа в България в момента. В нея ежедневно се регистрират десетки хиляди посещения.

Корпоративният блог на Svejo.net е на адрес http://blog.svejo.net/. Блогът съществува от 20 Май 2007г., като в него се публикуват приблизително по 2 нови материала на месец.

Публикациите в блога на Svejo.net напоследък са свързани с нови функционалности на основния сайт, статистически данни за посещаемостта, както и анонси за различни инициативи, в които участва и Svejo.net.

Екипът на Svejo благодари на г-н Христов за добрите думи и оценка на блога на сайта и искаме да допълним, че освен за нови функционалности на основния сайт, статистически данни за посещаемостта, както и анонси за различни инициативи, в които участва и svejo.net, в блога се пишат и материали, които са свързани с полезни съвети за потребители и разработчици, статии свързани със свежия екип и т.н.

Пожелаваме успех на инициативата!

Бъдете свежи,

Екипът на svejo.net

0 comments:

Публикуване на коментар