Един Свеж ден: Развитието...

Labels: , , ,

Здравейте, свежари, свежарки и свежарковци!

В понеделник започната инициативата "Един Свеж Ден!", чиято основна и неизменна цел е да вдигне нивата на добро настроение и да направи на пух и прах лошите помисли и преживявания в ежедневието ни. Ние сме изключително щастливи от добрите отзиви за инициативата и ви благодарим, че сте отново зад нас в това начинание на доброто срещу злото!

За трите дни от стартирането на тази своеобразна блог игра, първите "свежи борци" от редицата на армията на доброто настроение нанесоха съкрушителни удари върху сивотата и еднообразието.

Ето ги и самите тях (до сега):


Благодарим на храбрите "свежи войни" и очакваме новите попълнения в редиците!

Тук е мястото да напомним, че когато някой ви подаде топката, не забравяйте да добавите статията си в Svejo.net и да сложите етикета "един свеж ден" за да може тя да попадне в специално създадения за инициативата канал.

Пожелаваме ви един изключително весел и свеж ден, който да зареди вас и хората около вас!

Бъдете свежи!

4 comments:
gravatar
dream-factory каза...
четвъртък, октомври 30, 2008  

..mai i az trqq naprawq edin svej den :)

gravatar
Анонимен каза...
петък, октомври 31, 2008  

Идеята е много хубава!Стига са ни описвали като хора без самочувствие,който вървят по улиците с наведени глави и намръщени лица.Вярно,управляват ни аморални и безскрупулни политици и затова държавата ни е на този хал.Но от нас зависи да им покажем червен картон и да променим живота си.Ако всеки промени себе си и стане по-добър и човечен, тогава и светът ще стане много по-добър и щастлив.Да не губим време! Усмихнете се и правете всеки ден нещо добро и полезно.Имам много работа, но ще намеря време да разкажа за един мой свеж ден.Обещавам!
Много обичам един символ-кръгът разделен на бяло и черно,като в бялото има черна точица, а в черното-бяла.Всички знаете какво символизира-единството и противопоставянето на противоположностите.Мъжко-женско, добро-зло, красиво-грозно и т.н.Но всичко е относително и зависи от нашия избор.Имаме свободна воля да решаваме, а след това да носим отговорност за последиците от своя избор.Бумерангът винаги се връща при нас, рано или късно,дори и да не искаме.Затова нека сме добронамерени,отговорни и усмихнати. Късмет и успехи на всички!
Юлия Гоцева

gravatar
Анонимен каза...
петък, октомври 31, 2008  

И нека свежото бъде с нас.

gravatar
Greenteam каза...
петък, октомври 31, 2008  

И нека свежото бъде с нас! Великкооо!

Публикуване на коментар