Svejo.net в topbloglog.com

Labels: ,

Тази сутрин, докато преглеждах какво се случва с проекта на dzver - topbloglog.com, се зарадвах изключително много от 2 факта. За тях след малко. Нека първо спомена на кратко, какво представлява топблоглог. Това е класация, чиято цел е да "мери" българските блогове. Според мен, проектът върви нагоре и има как да бъде най-добрия индекс на това, какво се случва в нашата блогосфера.

Относно 2-та факта, които ме зарадваха. Първият е, че нашият блог - blog.svejo.net , се класира на 13то място в топ 100. Това все пак е блог на услуга или иначе казано - корпоративен блог (въпреки, че няма нищо корпоративно в свежо.нет). Съответно може да се съди, че около свежо.нет се образува общност. Така де, как няма да се радвам, все пак общността движи всичко в свежо. Поредният признак, че се движим в права посока. Другият интересен за мен факт, които открих в блога на Дзвер е, че svejo.net е сред 10-те най-цитирани сайта в българското блог общество. Тук искам да благодаря на всички, които ти помагат, дават ни предложения и ни пишат за грешките, които допускаме. Според мен, именно това е една от силните страни на свежо - многото хора, които го използват и дават мнение за това, как да бъде подобрен.

Аз от своя страна, ви приветствам да прегледате Класацията на българските блогове и да пишете на Dzver, ако имате идея как да бъде подобрен сайтът или просто имате градивна критика. От екипа на свежо, поздравления за добре вървящия и качествен проект.

Пожелания за свежо започване на седмицата,

Станислав

1 comments:
gravatar
Топблог каза...
понеделник, април 21, 2008  

Свежо

Поздрави Веселин Василев

Публикуване на коментар