Малко инфо от свежия фронт

Labels: , , ,

Привет на всички, които ни следят.

Днес ще опиша какво се случва последните дни около нас и свежо.

Малко късно, но все пак да отбележа, че свежо.нет имаше участие на организираната от Бого Шопов SmartDinner. Присъстваха много готини хора и според мен беше много полезно. Дискутирахме какво е това Community Management, колко хубаво нещо е и има ли почва у нас. Според мен лично има почва навсякъде. Общият извод, до който стигнахме е, че тук в БГ все още няма достатъчно хора, които да имат представа за проблема и неговото решение...ако ви е станало интересно може да прочетете повече по темата тук: Общество е когато имаме активност и дускусия и тук Community Management в България.

Друго интересно около свежо, е че снощи гостувахме в Дарик радио - предаването Радиатор. Направихме представяне на свежо.нет и говорихме по темата за воденето на живот само в интернет. За сега ще си спестя повече коментари, но беше интересно. Надявам се, че този Вторник, ще можем да пуснем някъде и запис.

От техническа страна, има поправка на един бъг и една нова малка функционалност. Бъгът се получаваше, ако имате инсталиран свежо бутон, има кавички в заглавието и използвате компактната тема. Малката функционалност е възможността да се следят действията на конкретен потребител чрез RSS. Линковете с RSS емисиите за всеки потребител може да вземете от всеки профил. Тук идва и възможността да следите през любимия си четец, какво публикуват вашите приятели. Предположенията са, че тази функция ще бъде полезна на не един от вас.

Поздрави и пожелания за свежа неделна вечер,

Станислав

0 comments:

Публикуване на коментар