Ще можем да сравняваме плановете на различните мобилни оператори!


Портала за сравнение на продукти и услуги ТУК БГ обяви, че в началото на април стартира новата им услуга Tuk.bg/GSM.
Tuk.bg/GSM ни дава възможността да сравним на едно място плановете на всички български мобилни оператори.

„В момента на сайтовете на различните оператори има различна информация и за редовния потребител е изключително трудно да се ориентира в джунглата от информация”, каза Елдад Берковиц управител на Tuk.bg.

Идеята е да се повиши доверието на потребителите, като им се предостави ясна информация за това, какво точно е включено във всеки един абонамент. Имайки тази информация, потребителите ще са сигурни, че са направили правилният избор.

„Създадохме услуга, която ще предостави безпристрастна и уеднаквена информация за различните планове. Хората ще могат да задават своите критерии, а нашата система ще им препоръчва плановете, които отговарят на тяхните изисквания.” - добави г-н Берковиц.

От Tuk.bg обявиха още, че на блога на сайта регулярно ще бъдат публикувани съвети и ръководства на потребителя, които ще улесняват потребителите в избора и последващата употреба на техните нови телефони и услуги предоставяни от операторите.

От началото на годината Tuk.bg е част от медийната група Xenium. Xenium заема 19.57% обхват от интернет пространството. Данните са взети от ежемесечната статистика на Gemius. Xenium се налага на пазара със социалната си медия Svejo.net, сайтът за времето Termo.bg, сайтът за градски животBulevard.bg, сайтът за сравнение на цени и услуги Tuk.bg и най-новият кулинарен сайт Kulinaria.bg

1 comments:
gravatar
Wizardnote каза...
събота, април 28, 2012  

Нещо май ги няма всичките оператори - за виваком нищо не видях а те май че имат най-адекватните тарифни планове за момента

Публикуване на коментар