Новият дизайн на социалната медия Svejo.net

Новият дизайн на социалната медия Svejo.net се предприе след проучвания между потребителите на сайта. На дневна база от Svejo общността се публикуват средно около 2000 нови публикации и над 77 000 читатели използват социалната медия. След направения анализ на проучването се оказа, че в своите коментари и препоръки потребителите искат основно следните подобрения: по-големи снимки, по-ясни заглавия на материалите, повече източници и информация. По предложение на потребителите в края на всяка страница са изведени актуални теми - с цел по-голям обхват на всекидневното съдържание. Към отделните категории се въведе „Избор на редактора“. В социалната медия съдържанието се публикува и гласува от потребителите на сайта, а „Избор на редактора“ има за цел да дава акцент на полезните и интересни новини. Всеки ден редактор избира публикувани от вас материали, които са актуални за обществото.
Една от отговорностите на социалната медия е да поддържа и спазва добрия тон пред обществото и да не толерира агресията, изразена под каквато и да е форма. Коментари и потребители, които не спазват общите условия на сайта и не се придържат към установените морални и етични норми, ще бъдат изтривани.
Svejo.net се стреми да се развива и да подобрява качеството на добавените публикации, като се ръководи от коментарите и предложенията на потребителите. Във връзка с това беше изпратен е-мейл до голяма част от активните потребители с молба да публикуват в заглавията си само името на материала, без да описват сайта си, което ще улесни читателите. Над 95% от хората, на които беше изпратен е-мейлът, реагираха положително на молбата, за което екипът на Svejo.net им благодари.
Благодарим и на всички, които ежедневно споделят информация и се стремят заедно с нас да бъдат отговорни пред обществото. Всички вие правите  Svejo.net  независима медия, която се нарежда на 3-то място по обхват сред българските медии за новини и забавление по данни на официалната пийпълметрия за интернет в България – Gemius (www.audience.bgxenium.bg).
 
За нас е най-важно мнението на читателите и потребителите, които споделят информация. Можете да ни пишете за мнения и предложения на contacts@svejo.net


Поздрави,
Екипът на Свежо

4 comments:
gravatar
Венцислав Сотиров каза...
вторник, януари 17, 2012  

Честито ;)

gravatar
диабетични храни каза...
четвъртък, март 29, 2012  

Сайта действително е много хубав и свеж :) Това което ми харесва е, че има има интересни "женски" статии, интервюта с известни български актьори или хора от екрана, които харесвам. Сериозните новинарски и политически статии не ме привличат и не са главна причина да посещавам сайта, но хвърлям по едно око на заглавията и ако нещо ме заинтригува го прочитам. Като цяло за мен това е съдържателен сайт, без жълти глупости в него, което го превръща в уважавана медия.

gravatar
Анонимен каза...
вторник, октомври 01, 2013  

СТЕЛАЖИ,Стелажи,Метални стелажи, Стелажни системи, Рафтове,СТИЛАЖИ

gravatar
Анонимен каза...
вторник, октомври 01, 2013  

СТЕЛАЖИ,Стелажи,Метални стелажи, Стелажни системи, Рафтове,СТИЛАЖИ

Публикуване на коментар