Svejo през погледа на Детелина, Вики и Невена

Labels: , ,


Здравейте, приятели,

В понеделник бяхме поканени на презентация във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски". Поканата дойде от три чаровни дами: Детелина Нинова, Виктория Тодорова и Невена Борисова - студенти 4 курс, специалност журналистика.

Симпатягите бяха направили презентация на Svejo за предмета си "Интернет култура", който цитирам:

Идеята на курса е да бъдат представени показателни интернет сайтове с принос върху развитието на интернет културата. Решихме да направим презентация за един български сайт - svejo.net, който е много различен в нашето интернет пространство и едновременно с това има голям потенциал за бъдещо развитие. Не на последно място считаме, че е хубаво да покажем какво могат българските студенти и как една идея би могла да се реализира ако има достатъчно познания, хъс и желание.

Екипът ни бе много приятно изненадан от презентацията и анализа на сайта, а присъствието ни там даде възможност студентите да задават въпросите, които ги интересуват и да получат отговорите от първа ръка. Получи се много добро представяне и интересна дискусия.

Важно е да отбележим, че Детелина, Вики и Невена не са се свързвали предварително с нас и не са изисквали материали или каквато и да е друга помощ от наша страна. Работата на момичетата ни впечатли и затова чрез тази блог статия искаме да изкажем нашите най-сърдечни благодарности към свежарките! Изключително интересно и полезно ни бе да видим сайта през очите на студентките.

В началото на статията виждате презентацията, която са направили Детелина, Вики и Невена. Качена е едно към едно без намеса от наша страна.

Бъдете свежи,

Екипът на svejo.net

2 comments:
gravatar
fen каза...
петък, април 30, 2010  

Поздрави на дамите, СУ продължава да бъде в крак с времето със своите студенти.

gravatar
GaN каза...
петък, април 30, 2010  

Аз лично също останах приятно изненадан :)

Публикуване на коментар