Международно изложение „Образование без граници”

Labels: , ,


Здравейте, приятели,

В периода 2628.03.2010 г. ще се проведе Международно изложение „Образование без граници”, София, на което Svejo е медиен партньор.

Екипът на любимата социална медия вярва, че образованието е ценност и особен вид ресурс, развиването на който трябва да бъде приоритет за нашето общество и по тази причина подкрепя проекти, които са с образователна насоченост.

Ето част от официално разпространената информация:

Форумът се организира в най-голямата изложбена зала на НДК (зала 3) и е с мащаба на големите изложения, които ежегодно се провеждат в столиците на Франция, Обединеното кралство, Германия, Русия и т. н.

В България ще дойдат представителите на най-престижните университети от Германия, Франция, Великобритания, Дания, Холандия, Швеция, САЩ, Канада, Русия, Унгария, Полша и т. н.

Сред най-интересните участници са Техническият университет Хемниц, Университетът Ерланген-Нюрнберг, университетите от Рощок и Страусунд, които са едни от водещите ВУЗ-ове в Германия.

За изложението в София идва и най-големият университет на щата Мисури в САЩ, а Руската федерация ще бъде представена от големия МГУ „М. В. Ломоносов”.

Интересно е представянето на словенските участници - университетите в Любляна, Марибор и Нова Горица. Първият от тях има над 65 000 студенти, което го нарежда сред водещите европейски университети.

Пълен списък на университетите на изложението в София може да намерите ТУК.

Приканваме всички, които са заинтересовани от това изложение да го посетят и да се запознаят лично с представителите на българските и чуждестранните университети и училища.

Бъдете свежи,

Екипът на svejo.net

3 comments:
gravatar
ипотпал каза...
вторник, март 30, 2010  

Изложението е страхотно за учениците, които им предстои да кандидатстват!
Препоръчвам всички да посетът това изложение

gravatar
bgteen каза...
сряда, април 21, 2010  

Страхотно полезна инфирмация

gravatar
krasivasi каза...
сряда, април 21, 2010  

ot foruma naistina ima kakvo da se nauchi

Публикуване на коментар