Svejo.net в цифри и графики

Labels: , , ,

Здравейте приятели,

Днес докато разглеждах, какво е свежо днес, както и какво е състоянието на любимия ни сайт, реших, че може да споделим малко информация с вас. Става въпрос за няколко графики и цифри на основните неща в сайта. Както се казва, цифрите сами си говорят, особено когато можем да ги видим в графики. Ето ги и тях:

Всеки ден в свежо се публикуват средно по 1200 публикации!


1500 е осреднения брой мнения, които се получават, като коментари към публикациите в сайта:


Осредненият брой на ежедневно дадените гласове от регистрирани потребители в svejo.net е 16000. Това е една доста сериозна цифра, която е показателна за активността на потребителите и качественото филтриране. Тук искам да ви помоля за пореден път - ГЛАСУВАЙТЕ! Както в свежо, така и на предстоящите избори. Даването на мнение и глас от максимално много и различни хора, винаги ще остане най-ефикасния начин за подобряване на качеството - както на публикациите в свежо, така и на живота около нас!


Това ще е за сега. Надявам се, че споделената информация ви е била интересна. И не забравяйте да бъдете свежи и днес :)

Станислав

8 comments:
gravatar
Angel каза...
сряда, май 27, 2009  

Поздравления за високият трафик.

На мен обаче не ми харесват политическите статии. Аман от политика! 2 от всеки 3 статии е за политика и то от доста време, просто голяма скука. Чудно ми е как всички изведнъж се политизираха толкова, като че ли нещо се е променило.

gravatar
Анонимен каза...
сряда, май 27, 2009  

И не само че има много политика и че изведнъж политическите статии някак се оказват на челно място - ами и политиката е с определена насоченост, за определана политическа партия и партийни кръгове. Това предизвиква към размисли...
Липсата на неутралност в това отношение ще опорочи иначе хубавата идея.

gravatar
fen каза...
сряда, май 27, 2009  

Angel, на теб не ти харесва политиката, на друг, друго.Има за всички по нещо, нали това е идеята. Има гласуване и с него се сортира свежото.
Поздравления за големия трафик. Напред и нагоре.

gravatar
Ванката каза...
сряда, май 27, 2009  

Поздравления за любимата ми социална мрежа за връзки!

gravatar
Zash каза...
понеделник, юни 01, 2009  

Нормално е броя на политическите статии да се покачи около изборите, както и на тематичните статии покрай всяко друго събитие. Голяма част от обществото се вълнува от двата парламентарни избора (EU и БГ) в продължение на по няколко седмици.

Изборите определят как ще се промени живота ни в следващите 4 години, както и някои основни моменти в по-дългосрочен план. ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО ПРИЗИВА НА СТАНИСЛАВ ЗА ГЛАСУВАНЕ, за да повлияем на начина си на живот, а не да го живеем какъвто дойде или какъвто някой друг определи.

ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ ГЛАСУВА
и със сигурност е повече от бездействието.

gravatar
Анонимен каза...
сряда, юни 03, 2009  

Има смисъл да се гласува.
Но срещу статуквото - не за него!

gravatar
Ангел каза...
събота, юни 06, 2009  

Подкрепям мнението за политическите статии, просто ми писна от тях. И колкото до това, че има за всеки по нещо ... напоследък има само политика и политически анализи. Явно е модерно, всеки втори да е политолог и анализатор.

gravatar
Zash каза...
вторник, юни 09, 2009  

Да, модерно е да се говори за политика, защото начина ни на живот зависи от това. Редно е да поемем отговорност за действията и решенията си, а това няма как да стане качествено без да споделяме и обсъждаме вижданията си. Статуквото се опитва да омаскари думата политика, за да не пречат свестните хора с присъствието си.

Публикуване на коментар