Свежото филмче "Сексът и градът" си има етикетче във Svejo.net

Labels: ,

Привет свежари!

Както може би сте забелязали от вчера имаме брандиран канал на тема "Сексът и градът". Дори и да не сте жена има как известния сериал да ви е допаднал.... ако пък не, то със сигурност ще гледате филма, защото гаджето или някоя приятелка ще ви заведе в киното с нея ;)

Тъй като темата нашумя решихме, че може би не само ще искате да гледате филма, а и да се поинтересувате от новини, клюки, снимки, клипчета. Именно за това предложихме сред етикетите в горната част на svejo фиксираното етикетче "Сексът и градът".

Сега е ваш ред да споделите интересните ресурси по темата. Осигурили сме постоянна видимост на етикета, така че хората ще намерят вашия материал още по-лесно. За да се появи публикацията в Специалния Етикет трябва да добавите "Сексът и градът" сред описващите етикети. Също, може просто да кликнете линкчето на стъпка 2, което сме направили за ваше удобство.

Надяваме се да ви допадне.

Нашата любима Coca Cola Light е спонсор, така че може да прегледате и техния сайт. Също, предполагам сте съгласни, че най-свежарките реклами преди започването на всеки филм в кината са именно на Coca Cola Light. На мен специално много ми допадат.... и да не забравите да заявите своя Лайт Мотив ;) .

Явор

0 comments:

Публикуване на коментар