Svejo.net с поддръжка на OpenID

Labels: , ,

Здравейте,

Както обичам да казвам, екипът на свежо не спим :) . Съответно след доста труд, мъки и кафе можем да се похвалим с нова функционалност - поддръжка на OpenID акаунти.

Какво е OpenID?

Това е технология, чрез която може да се идентифицирате в Интернет. Основното й предимство е, че може да използвате една регистрация за всички сайтове, които я поддържат. Такъв сайт вече е и СВЕЖО.НЕТ. Всеки изминал ден това става все по-популярна услуга и големи компании като Microsoft, Sun, Novell предлагат и приемат OpenID.

Повече информация може да откриете на официалния сайт: openid.net (English)

Вашето OpenID в свежо.нет

Всеки, който има собствено OpenID вече може да го използва за вход в сайта. При първото влизане ще бъдете помолен за основни данни, които са задължителни. След това, ще имате напълно функционираща регистрация, която ще може да достъпвате бързо и лесно с вашия уникален OpenID адрес. Тук от екипа се надяваме, че тази функционалност ще бъде полезна на не малко хора. Също вярваме, че това е поредната крачка в посока подобряване на ползваемостта на свежо.нет .

Приятно изкарване на почивните дни и не забравяйте, че ако сайта ви харесва ще се радваме да го препоръчате на приятели.

Станислав

0 comments:

Публикуване на коментар