Здравейте свежари, благодарим за помощта!

Привет на всички свежари,

Както най-вероятно сте забелязали вчера стартирахме един експеримент: "Свежо Експеримент". Това според много хора било теоритично възможно, но практически невъзможно :) . Позната фраза. За това пък, сега е Коледа и стават чудеса. Ние вярваме!



Снощи получихме писмо от наш потребител, за което лично му благодаря, - zazabg (надявам се няма нищо против да го споменем). Така де, той прави няколко логически заключения, които изглеждат доста разумни. 1) За да бъдат достигнати нужните посещения трябва трафика да се увеличи 3-4 пъти в зависимост дали е делничен или почивен ден, 2) Сега следват само почивни дни, хората не стоят пред компютрите и експеримента става още по-труден за осъществяване, 3) Заключението му е, по някакъв начин да се организират всички, които искат да помогнат и да разкажат на приятелите си в един и същи ден - четвъртък или петък (тогава има най-голяма посещаемост по подразбиране) :). Съгласен съм, че едно такова организиране би помогнало. Ще се радвам ако предложите, като коментари тук, кога според вас е най-подходящият ден преди 31.Декември? Zazza, също предлага да обявим награда. Ние мислихме в/у това предварително. Това все пак е експеримент. На нас ни се иска хората, които решат да помогнат да го направят просто за експеримента, просто защото намират свежо.нет за полезен и им харесва сайта или идеята им се струва забавна.

А сега, как се движим с екепримента до момента :)

Според tyxo за вчера имаме 8342 посещения. Това са с около 900 повече от предходния ден, което никак не е зле. Малко теоритични сметки, като вземем предвид колко дни остават до края на годината - 8342 + 10x900 ~ 17 000. Здраве да е, близко ще бъдем :).

Ето и хората, които решиха да се включат и да ни помогнат за вчера:
silvy, Nevena, c3c0, zornitsa, Vas1, TANIA, Dimitar Shopov, Pixelmind, zaza, Kati Pesheva, nicky, bilqna, Mishef, Gancho. Ако си виждате името, знайте че имате искрените ми благодарности. Ако смятате, че мога и аз да ви помогна по някакъв начин - свържете се с мен на icq: 168232464 :) .

И така, това ще бъде за сега. Очаквайте ново включване в блога - утре. Не забравяйте, че всеки ден може да казвате на приятелите си за свежо, ако те го харесат - печелим всички, още един приятел и по-качествено съдържание в любимия ни сайт. Пък знае ли човек, може експеримента да бъде успешен - на практика :) .

Усмивки,

Станислав

10 comments:
gravatar
Анонимен каза...
петък, декември 21, 2007  

Кажете деня няколко дни предварително и ще помагаме да стане. Може би първият работен ден след Коледа?

gravatar
Silvy каза...
петък, декември 21, 2007  

Да, добре ще е да се разберем преди това дали ще е 27-ми или 28-ми например..за да достигнем по-лесно желаната цел :)

gravatar
Stan каза...
петък, декември 21, 2007  

Супер, страшно много се радвам, че има конкретни идеи и предложения, както и хора които се включват. Нека съберем още малко предложения и ще изберем ден.

gravatar
християнче каза...
петък, декември 21, 2007  

Идеята ми беше точно тази - има два почивни дни между празниците, през които предполагам, че хората, които са по офисите си няма да работят, а ще се ровичкат из нета.
Според мен най-добрите дни са четвъртък и петък. Четвъртък започва, а петък продължението. Ако до петък не се получи не ми се вярва събота и неделя някой да стои пред компютъра и да се ровичка из нета за свежи неща.

gravatar
irka каза...
петък, декември 21, 2007  

щом трябва ще се помага.:)

gravatar
Анонимен каза...
петък, декември 21, 2007  

Евтинка реклама за сметка на потребителите. Купища верижни писма "Кажи на 10 приятели или баба ти ще умре!" и прочее простотии. Това е "експериментът" според мен. Иначе ме кефите, ама с тия плитки трикове за качване на трафика....не знам.

gravatar
Явор Иванов каза...
петък, декември 21, 2007  

@анонимен

Не мисля, че примерите ти са уместни. Няма нищо общо с това, което ти спомена. Нито спамим нито заплашваме. Това че правим експеримент и се надяваме да получим прасенце по празниците е съвсем различно. А ако успеем ще почерпим бира. Струва ми се съвсем разумно?!?!

gravatar
GaN каза...
петък, декември 21, 2007  

Купувайте бирата! :)

gravatar
Анонимен каза...
петък, декември 21, 2007  

Ами само трябва да кажете ден и тогава да положим максимални усилия и да достигнем до целта (както каза silvy). :)

gravatar
Георги Фурнаджиев каза...
събота, декември 22, 2007  

Ако само това са хората, дори при максимални усилия от тяхна страна няма и да се доближиш до 20-тях хиляди. Вервай ми ... :)

Публикуване на коментар