svejo.net - Нов дизайн и 540 регистрирани потребители.


Здравейте на всички!

Както нейзбежно сте забелязали svejo.net доживя една втора и по-зряла версия. Постарали сме се новият дизайн да помога за по-интуитивно и целенасочено използване на сайта. И все пак винаги може и по-добре. Както обикновено ние сме отворени към предложения от ваша страна, относно това как сайтът да ви бъде по-удобен.

Освен новия дизайн, има и 3 нови секции, на които искам да обърна внимание.

Тагове - принципно това е функционалност характерна за всеки web2.0 сайт и може да се каже, че доста се забавихме с пускането й. Все пак, вече имаме възможност да използваме тагове и в svejo.net . Ако ви е интересна тяхната подредба в нашия сайт - тя е следната: показват се последно добавените ключови думи, като по-често срещаните ще бъдат с голям шрифт.

Секция: Гласувани/Коментирани - тук ще откривате публикациите, които са сред последните гласувани и коментирани. На мен специално ми е удобно да преглеждам от време на време какво се коментира из сайта. Също, често може да се забележи някоя интересна публикация, която не можете да намерите из началните страници, но някои все пак е гласувал за нея.

Най-големите ни приятели - това е динамично генерирана листа с 10-те сайта, които имат най-много препратки към svejo.net за последната седмица. Всеки сайт или блог може автоматично да попадне в този списък на нашата първа страница, като сложи линк към нас при него.

Също може би сте забелязали, че липсва старата "стена на славата". Това е временно и в близките дни ще има такава. В текущия съкратен вариант има един допълнителен показател - "карма". Тя отразява процентно какъв брой от добавените линкове на потребителя са станали "свежи"/популярни или иначе казано КПД.

Общо взето това са основните промени свързани с новата версия, която работи от 2 дни.

Може да се каже, че отсейването на качествени линкове постоянно се подобрява. Това не е случайно. В svejo.net вече има 540 регистрирани потребители, които помогат със своите гласове за по-качественото селектиране. Бих искал да ви благодаря на всички вас, които помагате чрез вашето мнение и гласове.

Поздрави и искам да ви помоля, ако намирате svejo.net за полезен сайт - предложете го на някои ваш приятел. Той също може да го хареса. Благодаря.

1 comments:
gravatar
RMPG каза...
събота, септември 08, 2007  

Невероятно! Много добре се е получило и браво на хората, които са създали този сайт. Безценен е!

Публикуване на коментар