svejo.net - Прекъсвания и липса на сайта

Здравейте,

Както може би сте забелязали, днес - Вторник (21 Август), на няколко пъти за не кратък период от време нямаше възможност за отварянето на сайта. Причините са технически и по-конкретно липсата на така ценния за компютрите ток. Може да се каже, че работим по този проблем и в най-близкото бъдеще сървърът ще бъде преместен на далеч по-надеждно място.


В страни от темата, предходната седмица имахме оплакване за изтрит линк на потребител. Принципно до изтриване сме прибягвали единствено, когато сме получили няколко оплаквания от потребители. Найстина в текущия случай могат да станат грешки или пък да не е достатъчно ясна причината за проблемния линк. Работим и по този проблем и ви уверявам, че няма да има изтрити линкове без напълно ясна причина, както и че до изтриване ще прибегваме само в крайни случаи.

Това е за сега. За пореден път искам да благодаря на всички вас, които допринасяне за качественото отсейване на линковете в svejo.net . Ние взимаме под внимание всичките ви предложения и съвети.

Поздрави от екипа на svejo.net

0 comments:

Публикуване на коментар