Малките неща

Както може би всеки знае, малките неща са винаги от значение. Ние от svejo.net се стараем да им обръщаме нужното внимание. Съответно от вчера има една нова малка функционалност. Нейната цел е да прави времето прекарано в сайта по-свежо :) и да ни зарежда с позитивна енергия. И все пак за какво си говорим? За това, че всеки път когато разглеждате някой линк подробно под информацията за потребителя и източника, ще може да прочетете някой цитат от известен "пич","пичка" или просто някоя "умнотиика" която може да направи деня ви по-усмихнат и позитивен. Съответно на картинката по-долу може да видите пример. Надявам се, че тези "малки неща" ще направят деня ви по-добър.
Не забравяйте, че колкото повече проявявате дори и най-малкта активност, като гласувате за нещата които ви харесват, толкова svejo.net е по-полезно за всички ни. Гласуването става просто чрез натискане на стрелкичката в ляво от линк-а който ви е харесал. Казвам това, защотото се оказа, че как се гласува не е най-очевидното нещо.

Това е за сега от нас. Знайте, че постоянно работим по-подобряването на svejo.net и винаги приемаме градивна критика и добри идеи.

Бъдете свежи :) и мислете позитивно!

0 comments:

Публикуване на коментар