Kulinaria.bg - поднесено с любов!


На 14 февруари стартира най-новият сайт от медийната компания Xenium - Kulinaria.bg.

Kulinaria.bg е българският сайт за всички най-добри рецепти, вкусни гозби и изтънчени гурме фантазии. В него храната заживява и има ново, по-изкусително присъствие. 

Не случайно стартът на Kulinaria.bg е предвиден за празника на виното и лозята - Трифон Зарезан, и празника на влюбените – Св. Валентин. Kulinaria.bg e създаден, за да предложи уюта и топлината на домашната кухня и професионализма и изкушението на майстор-готвачите. Така на Вашата трапеза винаги ще има вкусни ястия, поднесени с много любов. 


Kulinaria.bg събира най-доброто в света на храната от цял свят. С Kulinaria.bg- ще се превърнете в истински корифеи в кухнята. В него всички почитатели на добрия вкус ще открият изчерпателна и полезна информация за продукти, добри места за хранене, здравословен начин на живот, фини техники за готвене и... разбира се рецепти. Много рецепти за много-много вкусни ястия!

Kulinaria.bg може да представи и Вашата кухня в светлината на прожекторите. Ако имате любима рецепта – ще можете да я кажете на всички! Ако я споделите с екипа на Kulinaria.bg, рецептата ще бъде публикувана. Главните действащи лица в Kulinaria.bg ще бъдете вие и вашите специални ястия и умения. Така ще превърнете Kulinaria.bg в място и ще вдъхновите останалите читатели за магията на добрата храна.

Kulinaria.bg поднася най-доброто от традиционната и модерна кухня! Заповядайте!

0 comments:

Публикуване на коментар