Bulevard.bg - сайтът за градски живот

Дигиталната медийна компания Xenium увеличи портфолиото си през януари с още един сайт Bulevard.bg

Bulevard.bg е сайт за градски живот, който се позиционира в лайфстайл сегмента. Основната целева група са млади, работещи жени между 25 и 35 години, както и мъже на възраст между 18-30 години, интересуващи се от новата музика, филми и новини.

Основната цел на сайта е да информира по атрактивен начин читателите си, със стойностно и полезно съдържание, за света на известните личности, модата, киното, музиката, изкуството и интересните туристически дестинации. Съдържанието се създава от редактори с богат опит в областта и се залага на високо качество на мултимедийните формати в сайта, като източници са утвърдени български и световни информационни агенции.

В Bulevard.bg може да се открият, както последните модни тенденции във висшата, така и в прет-а-порте модата. Новините за българските и световни личности намират своето място в новата „алея на славата“ - Bulevard.bg , а трейлърите на филми и музикалният преглед отразяват най-новите тенденции в тези области на изкуството.

Bulevard.bg има мотивацията да се превърне в основен гид за градския живот в България и да информира активните жени за актуалните български и световни новини и тенденции.

Xenium e дигитална медийна компания, създадена през 2007 година, с месечен обхват, който достига над 20% от общата интернет аудитория/по данни на Gemius, по данни на Google analytics – 1 200 000 уникални месечни посещения на сайтовете/. Част от Xenium са социалната медия Svejo.net, сайтът за времето Termo.bg, сайтът за градски живот Bulevard.bg, както и сайтът за сравняване на цени на стоки и услуги Tuk.bg. От година и половина Xenium е и в партньорство със Спортал медия груп. 
 
 

12 comments:
gravatar
ранни записвания 2012 в Бодрум каза...
събота, февруари 18, 2012  

сайта е много хубав, много ми харесва, редовно го посещавам, поздрави и до скоро

gravatar
ранни записвания 2012 в Кушадъсъ каза...
събота, февруари 25, 2012  

много свежарски сайт, много ми харесва, почти редовно го посещавам когато имам време, винаги има нови неща за четене и виждане, продължавайте така, много поздрави и приятен ден на всички

gravatar
доставка на алкохол каза...
понеделник, март 19, 2012  

Сайта е много добре направен и има пълна информация за филмовите събития - това е нещото, което аз най-много следя :) Хубаво щеше да е, ако има и програма на театрите - другото нещо от което жива се интересувам. Все пак много културно-социални неща са отразени, а и ми харесва това, че има интервюта с Христо Мутафчиев,Стефан Вълдобрев и т.н. например...

gravatar
Витражист каза...
събота, март 31, 2012  

Ей сега ще го препоръчам на жената и на гаджето :)

gravatar
почивки Мексико каза...
четвъртък, юли 05, 2012  

Идеално е ,че тази дигиталната медийна компания Xenium е увеличила портфолиото си през януари с още един сайт Bulevard.bg Bulevard.bg е сайт за градски живот, който се позиционира в лайфстайл сегмента. Знаех, че ще имат огромен успех, следа ги още от началото.Харесва ми каква е основната цел на сайта, която е да информира по атрактивен начин читателите си, със стойностно и полезно съдържание, за света на известните личности, модата, киното, музиката, изкуството и интересните туристически дестинации. Имат голям успех, Xenium e дигитална медийна компания, създадена през 2007 година, с месечен обхват, който достига над 20% от общата интернет аудитория доста могат само да им завиждат, а ние да се радваме.

gravatar
почивка тунис каза...
вторник, юли 10, 2012  

Сайта е много добър и интересен. Аз лично обичам да следя модните тенденции и изключително се радвам, че има доста информация за новите модни колекции. Има и много други интересни неща, които ми хващат окото. Новините са актуални. А другото, което много ми хареса е, че не е пълно с жълти клюки. Всяка статия е преценена преди да бъде публикувана. Сайта ще се превърне в качествена медия според мен :)

gravatar
диабетични храни каза...
събота, август 04, 2012  

Да създадеш Bulevard.bg който да е сайт за градски живот, който се позиционира в лайфстайл сегмента е много добра идея. Според мен добре ще се развива и ще има посещаемост.Идеята за
основната цел на сайтада информира по атрактивен начин читателите си, със стойностно и полезно съдържание, за света на известните личности, модата, киното, музиката, изкуството и интересните туристически дестинации е полезна.Според мен лека по лека ще успее да се превърне в основен гид за градския живот в България.

gravatar
натурална козметика каза...
вторник, септември 25, 2012  

Този сайт много ми хареса, но някак си неможа да се наложи така както свежо. нет. Може би му липсва популярност и то сред по-младото население. Трябва да се измисли някаква рекламна и пр кампания. Не е необходимо да е нещо скъпо, но да е ефектно. Според мен има голям потенциал сайта и много ми се иска да набере по-голяма популярност. Стискам палци!

gravatar
парфюми каза...
четвъртък, октомври 04, 2012  

Много ми харесва тази основна цел , която са си поставили на сайта , а именно да информира по атрактивен начин читателите си, със стойностно и полезно съдържание, за света на известните личности, модата, киното, музиката, изкуството и интересните туристически дестинации. Като това съдържание се създава от редактори с богат опит в областта и се залага на високо качество на мултимедийните формати в сайта, като източници са утвърдени български и световни информационни агенции. Много ви благодарим и ви желаем много успехи.

gravatar
море в турция каза...
събота, октомври 27, 2012  

Сайта е много интересен. За всеки има по нещо - това мисля, че е водещото за по-голяма аудитория:)

gravatar
почивка малдиви каза...
сряда, януари 02, 2013  

Страхотно е , че в Bulevard.bg може да се открият, както последните модни тенденции във висшата, така и в прет-а-порте модата. Новините за българските и световни личности намират своето място в новата „алея на славата“ - Bulevard.bg , а трейлърите на филми и музикалният преглед отразяват най-новите тенденции в тези области на изкуството. За хора като нас, които се интересуват от мода и подобни тенденции това е идеалният сайт, благодаря за информацията, вече често ще влизам тук.

gravatar
екскурзии Турция каза...
петък, януари 04, 2013  

Чудесно е че научих , повече за Xenium и че е дигитална медийна компания, създадена през 2007 година, с месечен обхват, който достига над 20% от общата интернет аудитория, което е един доста висок процент.Част от Xenium са социалната медия Svejo.net, сайтът за времето Termo.bg, сайтът за градски живот Bulevard.bg, както и сайтът за сравняване на цени на стоки и услуги Tuk.bg. От година и половина Xenium е и в партньорство със Спортал медия груп. Няма как да не сме ги чували тези сайтове, в някои аз лично влизам почти всеки ден за конкретна информация да науча от тях.Желая им още по големи успехи и за на пред.

Публикуване на коментар