Bulevard.bg - сайтът за градски живот

Дигиталната медийна компания Xenium увеличи портфолиото си през януари с още един сайт Bulevard.bg

Bulevard.bg е сайт за градски живот, който се позиционира в лайфстайл сегмента. Основната целева група са млади, работещи жени между 25 и 35 години, както и мъже на възраст между 18-30 години, интересуващи се от новата музика, филми и новини.

Основната цел на сайта е да информира по атрактивен начин читателите си, със стойностно и полезно съдържание, за света на известните личности, модата, киното, музиката, изкуството и интересните туристически дестинации. Съдържанието се създава от редактори с богат опит в областта и се залага на високо качество на мултимедийните формати в сайта, като източници са утвърдени български и световни информационни агенции.

В Bulevard.bg може да се открият, както последните модни тенденции във висшата, така и в прет-а-порте модата. Новините за българските и световни личности намират своето място в новата „алея на славата“ - Bulevard.bg , а трейлърите на филми и музикалният преглед отразяват най-новите тенденции в тези области на изкуството.

Bulevard.bg има мотивацията да се превърне в основен гид за градския живот в България и да информира активните жени за актуалните български и световни новини и тенденции.

Xenium e дигитална медийна компания, създадена през 2007 година, с месечен обхват, който достига над 20% от общата интернет аудитория/по данни на Gemius, по данни на Google analytics – 1 200 000 уникални месечни посещения на сайтовете/. Част от Xenium са социалната медия Svejo.net, сайтът за времето Termo.bg, сайтът за градски живот Bulevard.bg, както и сайтът за сравняване на цени на стоки и услуги Tuk.bg. От година и половина Xenium е и в партньорство със Спортал медия груп. 
 
 

Чети нататък...