Филтриране на потребители и сайтове

Labels: , , ,


Здравейте, приятели,

Повечето от вас вече забелязаха, че вече си имаме нова, но добре позната функционалност - филтриране на потребители и сайтове. Една наистина полезна опция, която ни дава повече контрол върху съдържанието, което консумираме.

Ето как работи:

Поставяте мишката върху конкретна публикация в Svejo. В дъното на публикацията ще видите бутоните "Съобщи за проблем" и "Филтрирай". Кликнете върху Филтрирай. Изберете какво искате да филтрирате (сайт или потребител). Това е. Бързо, лесно и удобно.

За да видите всички създадени от вас филтри и евентуално да премахнете някои от тях, просто влезте в профила си (като кликнете на иконката или потребителското си име горе в дясно на екрана), кликнете върху "Настройки" и след това изберете "Филтрирани потребители и сайтове".

Не забравяйте, че създаването на филтри, както и тяхното действие е възможно само след влизане в профила (логване в системата).

Бъдете свежи,

Екипът на svejo.net

Чети нататък...

Оптимизирани RSS емисии

Labels: , ,


Здравейте, приятели,

Екипът ни направи оптимизация на RSS емисиите на Svejo. Освен чисто визуалната промяна на страницата, постарах ме се да ги подобрим и в техническо отношение. С новите емисии ще:

  • получавате по-бързо желаната информация;


  • получавате и картинките към публикациите (а не само текста);


  • можете да следите информацията, която ви интересува от предпочитания четец (съвместимост).

Ако обичате да получавате дневната си доза информация по избрана тема в RSS четец, то свежите RSS емисии са вашият начин да не изпускате нищо от Svejo.

Бъдете свежи,

Екипът на svejo.net

Чети нататък...

3 години Svejo

Labels: , , , ,


Здравейте!

Както повечето от Вас разбраха, Svejo навърши 3 години. Позволете ми по този повод да напиша няколко реда...

Преди всичко искам да благодаря на всички, че са с нас през тези тежки финансови времена и ни подкрепят в нашата мисия да създадем най-добрата среда за споделяне и филтриране на интересно и важно съдържание в българското интернет пространство.

Ние сме отдадени на каузата да направим Svejo най-добрата социална медия и се стараем всеки ден да даваме най-доброто от себе си, за да го постигнем.

Svejo обаче няма да е това, което е, ако не сте Вие! Всички 35 000 активни регистрирани потребители и над 700 000 уникални посетителя месечно.

От името на целия екип:

Благодарим Ви, че сте с нас вече цели 3 години!

Също така искам да благодаря и на целия екип за работата положена по Svejo и нощите прекарани в усърден труд, за да зарадваме всички Вас.

Благодарим на нашите партньори и колеги от "Нетинфо", Fanopic, Еdno23, всички блогъри, разработчици както и много други, с които сме партнирали, споделяли опит и помагали по един или друг начин.

Честит 3 Рожден Ден!

Поздрави,
Явор Иванов

Чети нататък...