Фен тема на Svejo във Fanopic

Labels: , , ,


Здравейте, приятели,

В петък отвори врати един нов и уникален за интернет пазара в България проект - fanopic.com

Ето какво се казва и в официалния блог на проекта:

Fanopic e проект на Prometheus AD, който представлява социална среда за фенове от цял свят, в която вие, потребителите, създавате и поддържате теми, свързани с нещата, от които се вълнувате. Fanopic ви предоставя мултимедийна среда, в която да комуникирате с останалите, да се забавлявате, да се информирате и да научавате важни подробности за всичко, което ви интересува. Във Fanopic водеща е страстта към дадена тема, която може да бъде от всякакъв характер - спорт, музика, любима напитка, храна, марка, хоби, местност, град…

Fanopic е мястото, където вие, феновете, определяте какво съдържание ще има в една тема, вие ще определяте кое е интересно и кое не. Ще имате възможност да поощрявате останалите потребители, като ги признавате за “Истински фенове”, да популяризирате любимите си теми или интересни ресурси. Казано накратко, Fanopic е сцената, на която вие можете да докажете какви фенове сте.

Повече можете да прочетете на: blog.fanopic.bg

Svejo също има своята фен тема в новия сайт. Можете да се присъедините към нас във Fanopic тук: Svejo.net фен тема


Всички, които искат да фенстват на тема Svejo са добре дошли!

Желаем успех на новия проект и както се казва:

Колеги, нека феновете бъдат с вас!

Бъдете свежи,

Екипът на svejo.net

Чети нататък...

10 000 направиха свежия тест!

Labels: , ,


Здравейте, свежари, свежарки и свежарковци!

Миналата седмица, направихме едно малко тестче във facebook, чиято основна цел бе да разпространим малко свежо и положително настроение в офиса. Преглеждайки статистиката обаче, останахме доста приятно изненадани.

Оказа се, че 10 000 човека са направили симпатичното малко тестче. И по-учудващото за нас бе, че едва 25% от направилите теста са получили максимално високия резултат - Супер Свеж Свежар! Имайки предвид сложността на теста, очаквахме доста по-голям процент. За сметка на това, почти половината отговорили на въпросите са Свежари Експерти, което не е никак малко.

Ако и вие искате да разберете какъв свежар сте, то непременно хвърлете едно око на "Свежар ли си?". Гарантираме за "уникална" точност на получените резултати :)

Натиснете тук за да направите тестчето.

Бъдете свежи,

Екипът на svejo.net

Чети нататък...