Стартира ММФИ "Музите"

Labels: , , ,


Здравейте, приятели,

В понеделник официално бе открит международният младежки фестивал на изкуствата "Музите" 2009, на който Svejo е медиен партньор.

Фестивалът се превръща в традиционен форум на изкуствата със своя биография и почитатели и съчетава срещата на млади таланти, креативни творчески контакти и летен отдих.

Екипът на svejo.net с радост застава зад тази инициатива, в която младежи представят характерни и народни, класически, модерни, мажоретни, спортни танци, автентичен фолклор, класическа, поп, рок, джаз, латино и фолклорна музика, източни бойни изкуства, театър, изобразителни изкуства, фотография, школи за манекени и фотомодели, студия за стилисти и дизайнери, гримьори, коафьори и др.

Ето защо, ако сте някъде из южното ни черноморие или планувате да пътувате натам до 15 юли - не пропускайте да се отбиете през Созопол и да се включите във фестивала. Доброто ви настроение е гарантирано.

Няколко снимки и клипчета от откриването на фестивала:







Заснехме на видео част от едно от наистина впечатляващите представления:





Откриването, традиционно завърши с едно хубаво право хоро, в което се включи и публиката...



и фойерверки...

Бъдете свежи!

4 comments:
gravatar
fen каза...
сряда, юли 08, 2009  

Яко.

gravatar
Ангел каза...
сряда, юли 08, 2009  

Изглежда доста добро. За съжаление тази година нямам път към Черноморието по това време. Надявам се догодина да видя за какво става въпрос.

gravatar
Станислав Кирилов каза...
четвъртък, юли 09, 2009  

На там съм се запътил, ще споделя впечатления ;)

gravatar
Stan каза...
петък, юли 10, 2009  

@Станислав Кирилов, ще се радвам, ако споделиш впечатления и относно свежо трансперанта, който би трябвало да е на сцената.

Примерно, добре ли е позициониран и добре ли се вижда :) . Мерси предварително.

Публикуване на коментар