Злоупотреби, обвинения и реалност...

Labels: , , ,


Здравейте, приятели,

Относно направени обвинения и злоупотреби срещу любимата социална мрежа, екипът на сайта се чувства длъжен да направи няколко разяснения.

Svejo.net е социална мрежа, която се гради от нейните потребители и посетители. Работата на екипа на сайта е само да го поддържа и развива без по никакъв начин да се меси в добавянето и отсяването на материалите.

Въпреки това съществуват закони в страната, които са валидни за всички. Всеки потребител на сайта е длъжен да ги спазва, както и общите условия за ползване. Само при констатирани нарушения на законите на Република България и на общите условия, екипът на Svejo има право да се намеси като предприеме съответните мерки спрямо конкретно нарушение.

Администратор на сайта не би санкционирал даден потребител, ако той/тя не нарушава общите условия за ползване. Никой няма интерес от ограничаване на потребителите и затова ние изключително рядко прибягваме до "по-сурови" мерки и то само когато се налага.

Това уточнение (напомняне!) правим по повод появилите се коментари на потребители за неправилно санкциониране.

Относно критиките за многото връзки за определена политическа партия (партии), искаме ясно да заявим, че освен публично обявените начини за реклама в Svejo, други не съществуват и няма възможност някой да си плати за да бъде промотиран по друг начин. Добавянето на връзки и гласуването зависи от всички вас, а не от екипа, който поддържа сайта.

За всякакви въпроси, критики и препоръки - не се колебайте да ни пишете на contacts [at] svejo.net

Бъдете свежи,

Екипът на svejo.net

86 comments:
gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Пуснете d_r_watson !!!!!

gravatar
RoujkaBG каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Ган,
ти май беше нещо като социолог, ако не ме лъже паметта. При това млад, което за мен означава не само неопитен, а и надежден.

Правя разлика между социология и психиатрия и знам, че не е във възможностите Ви да поставяте диагнози и да попечителствувате психично болните в мрежата, но има неписани норми на поведение, които не са обект на законодателството, а на моралът и нормите на поведение, които се прилагат в интернета.

Освен закони в републиката си има и правила в нета, които са нарушени и към Вас се обръщат хора, чиито права като интернет потребители са нарушени. За това става въпрос, а не за йезутски и формални дрънканици, нали?

Като администратори сте установили по IP-тата на потребилите, че има злоупотреби с дублирани никове и ги баннвате. ОК.Така трябва, обаче има едно Но...има и една личност, назоваваща себе си Любима Йорданова, която обвинява потребителите на мрежата в манипулаторство, клевети и спами под всяка тема, без да имат нейните коментари връзка с темите, а само и единствено с името на някой си Ангел Пачев Тачев.

За всеки е ясно, че въпросната дама е в личен контакт с админите, което тя дори не прикрива и твърди, че "прави проверки" и в резултат формалният отговор на админите и реалните им действия е банването и на компютрите на потребителите.

Дамата нарушава законите и на държавата,
и неписаните морални закони, както и написаните правила в нета.

Да твърдиш и разпространяваш неистини и клевети за хора, които не познаваш и не можеш да докажеш твърденията си е подсъдно. Да поддържаш клеветите като се правиш на разсеян и ги допускаш е чиста поддръжка, т.е. съучастие.

Свободата на словото не е слободия.

Благодаря за формалният и неудовлетворителен отговор.

С уважение Ружа Братанова /Лисса коментаторката/

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Oбвиниха ме за това,че съм направила никове на Любима Йорданова.В същото време имаше поне още 4-5 направени от други потребители!
Aми тя си го изпроси!
Свежо от къде знае,че нейния ник също не е фалшив??
Когато аз писах,че тази жена ме обижда,а и не само мен ...никой не ми обърна внимание.
Аз не съм Ангел Пачев.
d_r_watson

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

I az ne sum Angel Pa4ev!! Ne jelaia da me nari4at taka po mnogo puti na den i tova iskrenno me iadosva!Ne moje 4ovek spokoino da komentira tema bez namesata na tazi jena! I niama da se izviniavam i 6te kaja,4e tazi jena ne e dobre mentalno!! bubole4ka

gravatar
Свилен Йорданов Стойчев каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

А колко ника има любимата ви Любима? А колко слюнка изплю, докато плюеше по толкова хора. Хайде лицемери, върнете Док или само показвате, че сайта ви за нищо не става.

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Искам си акаунта.
Док.

gravatar
Свилен Йорданов Стойчев каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Не съм много сигурен дали ни трябват тези акаунти в свежото. Струва ли си да стоим в такъв сайт, който определено фаворизира потребители, които се гаврят с МНОГО други потребители и в който властва двоен стандарт?

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Искам първо да си ми го върнат и тогава сама ще напусна,а не да ме гонят като някакъв престъпник !!!!

gravatar
Stan каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Здавейте,

Искам да ви уверя, че няма толериране на определени потребители, за което споменавате. Спрямо страните, които са направили нарушения са взети мерки. На нас също не ни е приятен факта, че се получават подобни проблеми.

Всеки потребител е важен за нас и ценим неговото мнение. Никой не сме гонили, нито ще тръгнем да гоним. Няма да отговаряме на нападателни коментари.

@Мария Илиева, извинявам се за получилото се неудобство, но въпросните ограничения ще бъдат премахнати след няколко дни. В противен случай, друг ще ни обвини , че теб толерираме и ти си ни любимка.

Иксам още веднъж да кажа, че всеки е важен за нас. Искрено се надявам, тези размирици да спрат, както и че всички ще продължите да ползвате сайта за в бъдеще.

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Не приемам извиненията Ви ! Погледнете само колко потребители прогонихте ! А мен и lasombra принудително !

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

http://svejo.net/home/link_summary/274355-Priziv-kum-administratorite-na-SVEJO?feature=7#comments

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Станислав,а аз ще ти пиша от тук.Вие омаловажихте проблема с въпросната дама.Всеки от набедените Ви се оплака,но Вие не взехте мерки и така с лъжливи никове ние намерихме начин как да и отмъстим и мисля-доста успешно!

gravatar
Stan каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Мария, съжалявам, че се е стигнало до там, че да трябва да се отмъщава. Наша е грешката, че сме оставили ситуацията да стигне чак до там.

Не сме всесилни и безгрешни, но и не сме толерирали никой. За в бъдеще със сигурност ще направим всичко възможно да не се стига до подобни ситуации. Миналото си е минало...

gravatar
Блага каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Станислав, по-добре прочетете коментарите под публикацията на LaSombra. Вие ни прогонихте.

gravatar
Блага каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Ако някой от администраторите на свежо се интересува от истинския облик на Любима/та си евролингвистка може да го види тук

http://blagab.blogspot.com/2009/05/blog-post_16.html

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

А мен за какво ме изгонихте? Ако све насаме ще ви обясня някои неща, ама не искам да прибягвад до сквернословия. Изгонихте ме, защото си позволих да публикувам обръщение. И защото ми дойде до гуша от бабата, ето защо.

Преглъщайки това, което ми е на устата за майките ви (все пак се правя на интелигентен човек), ще ви го кажа кпатко и ясно:

Не струвате! Гоните най-лоялните си потребители. Аз не съм оскърбил никого, освен Любима, и то след като тя многократно ме е предизвиквала.

Искам да обясните пред всички МЕН ЗАЩО ИЗГОНИХТЕ?

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Ще ми пише някакъв в коментарите, да сме съобщавали лично! Колко пъти съобщавахме? Какви мерки бяха взети?

Понеже така и така сте ми забранили достъпа, ще ви го кажа по възможно най-любезния начин:

Вие сте социално непригодни лекета, които нямат достойнството да се извинят щом сбъркат! Криете се зад привилегиите си на администратори, защото в истинския живот не представлявате нищо! И ако смятате да ми отговорите, че заради това си изказване ще получа доживотен бан, не си правете труда -- не съм умрял за подобен сайт, управляван от безчестни хорица като вас. Ако искате, изтрийте коментара. Знам че и на горния си въпрос няма да получа отговор. Защото сте лекета!

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Az mislia,4e e dobre,4e priznavate gre6kata da turpite L.J tolkova vreme.Waprosa e dali nas ve4e ni interesuva ili ne. Cialata istoria izkara vsi4ki ni ot ravnovesie, nakara ni da pravim profili i da kazvame ne6ta,koito v realnia jivot ne bihme si pozvolili i to za6toto tazi jena naistina prekali! Ako tia si prave6e niakakuv eksperiment s nas uspia i vie i pomognahte!! AMA NIE NE SME DAVALI SUGLASIETO SI DA U4ASTVAME V EKSPERIMENTI!!! Ne znam kak 6te si vurnete dobroto ime na saita pred tolkova mnogo potrebiteli ............... Izviniavam se za latinicata!!

gravatar
Явор Иванов каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Здравейте на всички отново!

Към LaSombra,
Бяхме уведомени за подобни коментари и порнографски връзки от Ваша страна. След разглеждане на случая решихме да забраним регистрацията Ви.

Принципно предишната ни политика бе да премахнем дадените материали, за които имаме оплаквания и да предупредим потребителя. Зачестилите коментари обаче ни накараха да затегнем политиката си.

В никакъв случай не сме спирали достъпа Ви до услугата заради въпросната публикация, за която вече писахте безброй пъти.

Искам да припомня, че няма да отговаряме на коментари или email-и на потребители нарушили условията на ползване и добрия тон, независимо дали те са избрали да се запознаят с условията на ползване или не. Смятаме, че всеки е отговорен за действията си независимо дали първоначално е бил засегнат или не от друг потребител на сайта.

Надявам се, ако последват бъдещи коментари те да са добре обосновани и смислени, а не каубойски изтрели от потребители, които смятат, че им е бил забранен достъпа до сайта несправедливо, въпреки публикуваните от тях връзки или коментари нарушаващи условията, с които те са се съгласили.

Поздрави,
Явор Иванов - управител

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  
Този коментар бе премахнат от автора.
gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Az ne pitam za6to imam blokirani akaunti. Znam za6to!! Ne obviniavam nikoi za tova,za6toto go o4akvah. Znam kude e granicata, no ia preminah za6toto iskah tazi jena da se mahne.E, ne se mahna.... Az se pitam, za6to tolkova vreme tia triabva6e da bude ostavena i ne6tata da stignat do tuk? Stana gadna, otvratitelna istoria! :(

gravatar
Христина каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Pyrvo izvinete me che pisha na latinica!

Zdraveite, ne sledq ot blizo problema no cqlata situaciq mi se stryva bezmislena. Banove useri ludnici. Az mislq che vsi4ki sa zadylbali izlishno ! Kym vsi4ki potrebiteli koito si pozvolqvat da govorqt za nechii maiki, namereti si kakvo da pravite vmesto da syzdavate konflikti i da zadylbavate.

Pozdravi Hrisi

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Ами чудничко. Нали уж ми писахте на пощата, че политиката ви е да не се намесвате? Как така изведнъж се промени?

Повече няма да се занимавам с вас и проклетия ви сайт, който само ми вдига кръвното. Запазете си коментарите и ги четете, докато анализирате защо сте останали без потребители. Спете спокойно, нямам намерение да ви пиша -- нито смислено и обосновано, нито в тона, който заслужавате.

И за да не бъда обвинен в "каубойски" коментари, няма да ви обяснявам на кое ниво в животинското царство сте -- хората го разбраха.

gravatar
Блага каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Вижте си първо публикациите за реклами на порно, включая и детско такова, което е подсъдно. Намерете по-ефективен начин за модериране на публикациите, освен "Заглавието е вече използвано", което не спира никой да публикува едно и също нещо цяла седмица подред.
Защо не си давате сметка, че LaSombra беше провокиран. Разбирам, че това не е причина да нарушава добрия тон, но първо си прегледайте публикациите, които претъендират да са само еротични. Накрая ще си останете само с тях. Изборите ще свършат. С тях и публикациите на фанатиците. Тогава Свежо ще е наистина освежено от простотии и лигави публикации. Успех! И бъдете свежи ;)

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Пък и те ме спряха след въпросната публикация. Пет дена по-късно. В деня, когато пуснах обръщението.

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Искам си ника още днес!

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Az puk iskam o6te dnes deaktivacia na moia!! bubole4ka

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Благодаря за вниманието, че съм санкционирана след като имах наложен тормоз от въпросната госпожа, която ме обвини в това, че съм агент от ДС- Ангел Пачев, давам гласнтост на публикацията на Ласомбра в целият интернет, как в този сайт дсе толерират определени хора, аз-Росица Николова, Мария Илиева и Ласомбра, бяхме изкупителните жертви, за да замажете очите на Л.Й.Мога и без "Свежо", но без приятелите от там не мога затова си има и скайп и други сайтове.Писах няколко пъти до Вас- администраторите за това, но преценката си Ваша, щом като тук се налага такъв тормоз нека се даде пълна гласност из всички сайтове и това ще стане достояние навсякъде, така вие си губите потребителите, С поздрав - rosi158!

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Уважаеми администратори, ТОВА не е ли порнография? Очаквам да докажете, че не прилагате двойни стандарти, като блокирате акаунта на публикувалия го потребител, както и IP адреса му. Или да дадете "обосновано и смислено" обяснение защо не сте го направили.

gravatar
Явор Иванов каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Здравейте rosi158!

Вашият потребител не е блокиран. IP адреса обаче бе блокиран от системата ни автоматично. Мисля че щом към Вашия потребител не виждаме някакви особенни проблеми е ОК да премахнем рестрикцията по IP.

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  
Този коментар бе премахнат от автора.
gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Искам си ника!

gravatar
Явор Иванов каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

LaSombra svejo е мрежа, в която потребителите сами публикуват съдържание и в това му е чара. От потребители за потребители.

Всеки обаче поема индивидуално отговорност. Вашата отговорност за постъпките Ви няма да бъде премахната чрез намиране на други потребители, които са нарушили условията ни.

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Т.е. двоен стандарт. Браво, браво. Нека всички четат. И какви са постъпките ми? Че не съм се оставил да ме тормозят с обидни коментари и спам?

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

И ще ми бъде много приятно да се видим на по бира да ми обясните какви са ми постъпките. Ама извънредно приятно. Хората са склонни към по-подробни обяснения, когато са на една ръка разстояние от събеседника си.

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Моя IP от друг компютър който ползвам също е блокиран! Махнете блокадата и пуснете ника ми !

gravatar
LaSombra каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

И за какво ти е?

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

LaSombra,това е война! Ще поведа и други хора срещу този сайт,ако не пуснат ника ми и не махнат блокадата на IP адреса ми.Целта оправдава средствата!И не ми излизайте с това-отговорност на постъпките,моля!
НЕ СЪЖАЛЯВАМ чЕ НАПРАВИХ ФАЛшИВИ НИКОВЕ!

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

За да си върна името и тогава да си тръгна !

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

http://svejo.net/home/link_summary/274355-Priziv-kum-administratorite-na-SVEJO#comment_id_205262

gravatar
rosi158 каза...
четвъртък, юни 04, 2009  

Писала съм на доста места за ситуацията тук!Благодаря, че ми върнахте акаунта, но след този психически тормоз не мога да остана!-Роси158

gravatar
oncho каза...
петък, юни 05, 2009  

и мен прогонихте...не ви е срам... не можело да се блокират потребители... ами променете правилата... всеки да може да игнорира лудите закупили си компютър и стрелящи от него като с картечница...или пък навлеците, които от дума не разбират и се влачат подире ти... що за социална мрежа е онази, която толерира простащината и липсата на всякакво възпитание.......инфантилни сте- това е мнението ми за вас и се радвам, че се махнах от свежо...

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Последната публикация на Блага!!!
Това е най-активния Ви акаунт!
http://svejo.net/home/link_summary/275907-Zabavna-kompilaciq-ot-zaglaviq-v-Svejo#comment_id_205779
Кой я прогони?
Попитайте я!
Длъжни сте!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Това за партиите мноогоо си личи. Тази синя коалиция ..... Май почва да ми става анти :(

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Свежо е предизборно студио!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Az ve4e ne vlizam v svejo.Otidoh na drugo miasto s o6te dvama 4oveka.Viarno,4e ne e su6toto ,no ako doidat i drugi 6te si go napravim! Ako niakoi se interesuva kude sme e-mail/a mi e denise78@abv.bg. Mojete da pi6ete i na Blaga. V svejo niamam pove4e miasto!!! bubole4ka

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

И аз съм там,благодаря Дени.

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Kaji na kogoto moje6 !

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Тази функция е забранена за вашето IP.
Ако смятате, че това е грешка, моля пишете на contacts@svejo.net

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Ццццц,много малко коментари и гласове забелязвам днес в Свежо....

gravatar
LaSombra каза...
петък, юни 05, 2009  

И по-малко ще стават.

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Админите се
18+


осраха.

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Ами като блокираха най-свежите абонати....така им се пада.

gravatar
rosi158 каза...
петък, юни 05, 2009  

Много приятели, които и преди са били активни потребители не влизат в Свежо, причината е една и тя се знае от всички, аз от няколко дни не мога да добавям линкове, системата ме ограничава, какво става с този сайт?-

gravatar
rosi158 каза...
петък, юни 05, 2009  

Буболечка, пиши в скайп къде ще се събираме вече!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Админите сами си го.....

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Роси,Анонимен,голяма пустиня стана Свежо! Сахара ряпа да яде!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Tuka sum.Svejo zamria gledam sega. Niama komentari po statiite!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

"@Мария Илиева, извинявам се за получилото се неудобство, но въпросните ограничения ще бъдат премахнати след няколко дни. В противен случай, друг ще ни обвини , че теб толерираме и ти си ни любимка."
Искам да пуснете акаунта ми !
Свежо,към вас се обръщам-не всичко е-Съгласен съм с условията!!!
Понякога има изключения които не са писани в тези условия !
Случая с Любима Йорданова е пример за това !
Вие ни оставихте да се справим сами,защото не обърнхте внимание на сигналите ни,но ние се справихме!
Дори се забавлявахме!
Чакам да се извините на всички !

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Не само на мен!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Niama da do4aka6 mai ............

gravatar
rosi158 каза...
петък, юни 05, 2009  

Защо не върнете на Мария Илиева и Ласомбра акаунтите, според мен никой намо да каже, че админите си имат любими потребители и затова им връщат акаунтите, всички в Свежо знаят за какво ставаше въпрос! Моля ви нека спрем тази война! Нека "Свежо" си остане нашият сайт, в който си коментирахме публикациите, просто заради една жена, която побърка всички защо трябва да има наказани?!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

6toto tia e mnogo vajna za svejo! Taka izleze! Drugite ne sa!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Анонимен каза...
Петък, Юни 05, 2009

Niama da do4aka6 mai ............
Aми надявам се !
Поне това ни дължат,след като не успяха да се справят с една изперкала жена,обвинила всички че сме един човек!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Ako go napraviat bih se vurnala ama sega ne, i ne samo az...........

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Bu :)

gravatar
LaSombra каза...
петък, юни 05, 2009  

Е, аз публикувам порнография :) А пък за Мария -- усрали са се, ама им е под достойнството да си го признаят. Трябва още някой да пострада, че да не си помислят хората, че само Любима е виновна. Тя добре че е куха като гнила тиква, та не знае какво е прокси :)

А, да! И това е въпрос към администраторите. Уважаеми администратори, ако съм решил да замърсявам сайта с порнография, не мислите ли, че единствено ще ми създадете дребната неприятност да си сменя проксито? Става за 20 секунди. По този начин не ме спирате, само ме озлобявате.

Повечето ви потребители може да се връзват на този номер, но моля ви не ме обиждайте. Ако става на въпрос, аз и сега си коментирам към статиите, и ако пожелая мога да пускам порно. Ама вие вече доказахте, че нямате против порното, стига да не е насочено към симпатични вам дразнители.

gravatar
LaSombra каза...
петък, юни 05, 2009  

Да, и обърнете внимание на две неща:

1. За статиите може да се гласува по два пъти -- един път от бутона в самата стаия (който глас се отбелязва като анонимен) и втори -- от самото СВЕЖО.

2. Имате проблем в сигурността. Щом се регистрирам през прокси сървър, мога да го махна, че да не ми бави връзката (все пак до Япония е далече), но регистрацията ми остава, защото при презареждането се проверява само бисквитката, а не ІР адреса.

gravatar
LaSombra каза...
петък, юни 05, 2009  

И последно, ако толкова настоявате, досега влизах през ІР адрес 64.46.248.204, който е регистриран в САЩ. Блокирайте на воля :)

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Този акаунт е забранен.
Това изписва,така че не е само АЙПИТО!

gravatar
LaSombra каза...
петък, юни 05, 2009  

Всичко ли трябва да ти се обяснява? Сменяш си ІР-то, правиш нова регистрация (отнема общо около 45 секунди), и почваш да пускаш порнография на воля :) Като те блокират, пак повтаряш процедурата и така -- докато на единия не му издържат нервите. Все пак ти имаш предимство, защото ти го правиш за забавление, а те -- за работа.

gravatar
LaSombra каза...
петък, юни 05, 2009  

За несведущите предлагам ускорен курс по използване на whois системата за намиране на адреси на даминистратори. Цена: 2 бири и порция цаца.

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

Плащам двойно!

gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 05, 2009  

I az iskam kurs!!! :) 8 biri i 4 porcii caca

gravatar
Анонимен каза...
събота, юни 06, 2009  

Има нещо тук,което не е изчислено!
Няма посещения,а има гласове!
Направете така че за да можеш да гласуваш трябва да си видял статията,не само да я прецениш като заглавие и автор!

gravatar
Анонимен каза...
събота, юни 06, 2009  

Що триете,бе?Последния коментар беше мой,а сега го няма.

gravatar
Anelia каза...
четвъртък, юни 11, 2009  

Статиите си имат посещения. Просто се отчитат по-късно, а не веднага както преди.

gravatar
Gabfest каза...
петък, юни 12, 2009  

Ще извинявате, но лично аз имам чувството, че има хора с психически отклонения, които могат да се занимават достатъчно дълго обслужвайки ги и да пречат на другите с недоброжелателните си изказвания и незрели коментари. Агенти, порно, ip-ta, хакери, курсове?!?!? Какво се случва? Вие сериозно ли се забавлявате, като губите вашето си време и времето на хората, които работят доста, за да имаме свястни мрежи за споделяне на информация в България. Бъдете зрели и правете повече секс примерно, намерете си по креативно хоби.

gravatar
Stan каза...
петък, юни 12, 2009  

@Gabfest, хубаво послание :)

gravatar
admin каза...
вторник, юни 16, 2009  

Може би този коментар няма да е много свързан с темата, но само аз ли имам проблем с отварянето на сайта? В смисъл не се отваря изобщо, а отварям блога?

gravatar
Анонимен каза...
вторник, юни 16, 2009  

И аз не го отварям

gravatar
Явор Иванов каза...
вторник, юни 16, 2009  

Имаме временни технически проблеми.

Моля в подобни ситуации информирайте се от нашите twitter или edno23 профили.

http://svejo.edno23.com/view/post:260468

gravatar
Zvezdichko от Svejo.net каза...
сряда, юни 17, 2009  

С този пост искам да изкажа благодарност на администраторите на уебсайта Svejo.net и за адекватната им намеса, премахвайки агресивните и нарушаващи етиката (в определени случаи и закона) коментари на Zuzy, Constanttine, citroenc1 в темата "И такива изроди има между нас". Изразявам задоволство от високото ниво на работа на администраторите и им пожелавам успехи и завбъдеще.

Поздрави!

gravatar
W-SEo каза...
неделя, юли 19, 2009  

Според мен топ постовете са манипулирани. Относно нарушенията - лично аз редовно поствам и всичко е според правилата, но се дразня, че нямам нито една новина, която да е популярна! А забелязвам доста "балами" новини, които стават топ .... явно поръчково

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, юли 23, 2009  

Интересно ми е що толкова се връзвате на някакъв си сайт? :) Направете си свой и си глейте живота :)

gravatar
Анонимен каза...
петък, януари 15, 2010  

Добре ако сте ми баннали акаунта защо не сте премахнали статиите които съм вкарал с този акаунт ами само акаунта?
Моля да премахнете всички статии които са качени от този акаунт, защото просто не мога да ги редактирам.

Публикуване на коментар