Креативен начин да агитираш читателите си да гласуват в svejo.net

Labels: , , ,



Здравейте,

Днес, както си разглеждах какво се случва на свежия фронт пападнах на поредната честитка за 8ми Март :) . Лошо няма, разбира се. Трябва да се отдава внимание на нежния пол. Това, което за мен като свежар беше по-интересно, е креативния начин използван за агитиране да гласувам за статията.

Честно казано, възможно е посочените по-горе банерчета да са от по-отдавна, но аз лично сега ги забелязах. За мен това е най-креативният начин, който съм срещал, за подтикване на читателите на даден блог да гласуват в Svejo.net . Най-свежи поздрави за екипа на jenite.net за прилагането на готината идея и разбира се честит 8ми Март. Надявам се все така да бъдете позитивно настроени и да ни радвате с блога си.

Както повечето от вас знаете, гласуването е сред най-важните елементи на социалната ни мрежа, така че не забравяйте да го правите, за нещата които харесвате. А вие, които блогвате, може да имате едно на ум относно креативния пример, който са дали jenite.net .

Пожелания за спокойна неделна вечер,
Станислав

1 comments:
gravatar
MARFI каза...
неделя, март 08, 2009  

Аз все си мисля че зад воденето на блог се крие много повече смисъл от това да подтикваш потребителите ти да извършват дадени действия на трети сайт.

Както и да е, идеята е блага, ако си си поставил за цел стотици гласове (огромна част от тях неизменно анонимни) от гледна точка на зареждане на страницата и четимост, банерът е... айде няма да кажа fail, но... затормозяващ.

Публикуване на коментар