Емотиконки, разширение на API-то и "svejo.net live"

Labels: , ,


Привет :)

Надявам се сте си починали през изминалите почивни дни. Те не бяха много, но все пак имаше как да им се нарадваме. Ние поне го направихме :) . И все пак, те бяха много удобен момент да поработим върху 2 ваши молби. Едната е добавянето на емотикони в коментарите, а другата разширение на API-то за връзка със Svejo.net

Общо взето, желание за добавяне на добре познатите ви усмивчици в коментарите има от много време. За съжаление, всеки път излизаше нещо по-приоритетно и ги оставяхме за в бъдеще. Ето за това са важни почивните дни. Освен да си починеш, можеш да обърнеш внимание на малките неща, които носят усмивки със себе си. За текущите емотикони, може спокойно да благодарите на Нел-Анел. След поредната нейна забележка - "Искам емотиконкиииииии :)))))", нямаше как да не се появят такива :) . Тя също е виновна и за едно високо ниво на позитивизъм, което се разнася из свежата мрежа.

Разширенията по API-то от друга страна са отзив на желанието на Юруков за такива. Те представляват връщане на коментарите в Svejo.net към дадена статия заедно с потребителите и техните аватари. Доколкото знам, той е намислил да направи интересен плъгин за wordpress блоговете и се надявам скоро да можем да видим нещо работещо. Пълното описание на текущото API може да видите в гугъл групата, като последните промени са най-отдолу. Ако и вие поразбирате от програмиране и имате нужда от конкретно разширение - пишете ни в групата.

Разбира се, новите неща не свършват до тук :) . На лице е и публично пускане на "Svejo.net на живо". Връзка към тази секция може да намерите най-отгоре в сайта. Общо взето тя представлява следене "на живо" какво се случва в Svejo от страна на гласуването. Понеже това е нещо ново и малко експериментално, много ще се радваме да кажете какво мислите относно тази функционалност/секция. Мерси предварително.

Това ще е за сега и не забравяйте да се радвате на хубавото време,
Станислав

3 comments:
gravatar
petervanev каза...
сряда, март 04, 2009  

Свежо На живо е много добра идея, много :) Дано удържи!

gravatar
Анонимен каза...
сряда, март 04, 2009  

Колкото се опитвате да правите нещо,толкова по-зле става!Много баби-хилаво бебе!

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, март 05, 2009  

Емотиконките са супер.Благодаря.Надявам се да ги увеличите.

Публикуване на коментар