Весели празници на всичи вас свежари


Весела коледа Приятели и Свежари,

Ето че дойде и тазгодишната Коледа. Това е ден, в който желанията се сбъдват рано или късно. Също по коледните празници всички се виждаме със стари приятели, които са сред по-добрите ни. Безгрижните забавления и почивката също не липсват.

Коледа е малко по-специален празник за svejo.net . Миналата година по това време с помощта на всички вас се опитахме да сбъдем една свежа цел - 20 000 посещения за един ден. Е, почти успяхме да ги стигнем, но не успяхме. Въпреки това, както споменах по-рано и както вие самите знаете, коледните пожелания все някога се сбъдват. Една година по-късно сайтът вече има много по-голяма посещаемост и много хора се радваме на него всеки ден.

И така, нашето тазгодишно коледно желание е сайтът да продължи да се популяризира със същата скорост, а ние да успяваме да подобряваме услугата, както и да задоволяваме желанията на всички вас. Може би посещаемост от 200 000 дневно би било едно чудесно постижение. Начинът чрез който може да помогнете и на нас и на вас е просто да гласувате.

Хей, вие също не забравяйте да си пожелаете поне едно голямо желание. То може да е по-голямо от това, което смятате че е по възможностите ви, но няма проблеми - така през цялата година ще имате нещо, което да ви води.

Пожелавам на всички ви много топлина, здраве и усмивки,
Станислав

2 comments:
gravatar
Анонимен каза...
събота, януари 03, 2009  

Хайде успех СВЕЖАРИ.Нека новата година ви донесе много свежи посетители и бъдете здрави:)

gravatar
Stan каза...
събота, януари 03, 2009  

Охо, мерси за пожеланията. Аз също ти желая много здраве и хубави моменти през новата година.

Публикуване на коментар