Кратък обзор: Един свеж ден, 100k публикации и още

Labels: , , ,

Hello World,

Май е време за един кратък петъчен обзор на някой неща засягащи Svejo.net

Ще започна с това, че от тази седмица вече има повече от 100 000 публикувани връзки в сайта. Това не е никак малко, като се има предвид, че той е активен няма година и половина. По-важното обаче е, че през цялото това време, вие, както и ние доста поработихме по отсяването на качествените неща. Съответно началната страница със свежи публикация се превръща в ежедневие за все повече хора. Все пак, това е медията на всички нас...

Също, тези дни получихме писмо от Любомир Петров, който стои зад MyloCreative.com. Той и неговите колеги са разработили svejo бутон за MediaWiki. Той може да бъде полезен за всички, които имате подобно Wiki и искате да улесните добавянето на страници в Svejo.net, както и гласуването за тях. Надяваме се това разширение да влезне в употреба на много хора.

И разбира се - "Един Свеж Ден". Нашата ведра кампания върви много добре. Има точно 31 споделени свежи дни. Тъкмо, като за един месец, всеки ден на закуска да се зареждаме с добро настроение. Някои дори си направиха блог, специално за да се включат. Примерно като Даниела Александрова - свежарка живееща в Кливланд, Охайо.

Тук искам да призова, всички които искат да добавят позитивно настроение в ежедневието си - пишете по темата за Един Свеж Ден. Всички много се радваме на тези публикации и ги оценяваме достойно. Не забравяйте в края на свежите си дни, да пускате линкове към дружките си, за които ви е интересно.

Желая ви хубав Петък и почивка през уикенда,
Станислав

П.С. до всички разработчици. Надявам се, че днес или утре ще можем да пуснем API, чрез което ще могат да се направят външни приложения да четат информацията в Svejo.net

3 comments:
gravatar
MARFI каза...
петък, ноември 14, 2008  

Охо, API-то, ще е голяма крачка напред ;)

gravatar
Анонимен каза...
петък, ноември 14, 2008  

Очаквам с нетърпение изпълнението на текста с малките букви;)

gravatar
Анонимен каза...
събота, ноември 15, 2008  

Как да добавя позитивно настроение като денят е тежък... НО и никък НЕ е скучен... Просто нямям свежи дни напоследък...
Но наистина - свежи дни има безброй и дори моментното настоение да не ние толкова свежо - нека винаги поне да мислим само свежо!

Публикуване на коментар