Първите офлайн реклами на svejo.net :)

Labels: , , ,

Да, някъде там - в Студентски Град, и тогава - преди около година, започва всичко свързано със Svejo.net.

Тази Неделя реших да поизхвърля някои стари материали свързани с университета. Покрай почистването прегледах 3 плика с всякакви папки и учебни нещица. В единия от тях попаднах и на страхотните рекламни стикерчета, които виждате по-горе. Те са специална продукция на Явор и мен :) . Картинките са разпечатани на фото хартия и на гърбовете си имат двойно лепящо тиксо, което е ръчно залепено от нас. След, като ги видяхме онзи ден и си припомнихме, какво сме правили и на двамата ни стана много хубаво.

Нямате си представа, до какви сложни дискусии и спорове стигахме за да измислим тези умопомрачителни текстове :) . Забавно беше. Тези реклами бяха предназначени за лепене на публични места с повечко трафик от хора. Всичко преценявахме и обмисляхме много добре ... не че сега не го правим :) . Нямаме представа, дали тези рекламни опити са ни донесли някакви нови посещения, но е важно желанието и опитът. Реално, тогава Svejo.net имаше по 500-1000 посещения на ден и всичко беше от голямо значение. Мога да си призная и къде бяхме разлепили подобни :) - на 54бл. в студентски, на няколко спирки на 94 и 280 (на значително високи места, за да не ги съсипят веднага), както и на един знак пред Фантастико :) . О да, ръчно направеното стикерче пред фантастико издържа поне месец. Много се радвахме, като го видехме живо и здраво, макар избледняващо от дъждовете...

И така, до тук ще свършвам със спомените и историческите факти от преди година :) . Сега ще продължавам с правенето на нещо ново и интересно, за което да се сещам с усмивка след 1 година.

Пожелания за свеж ден,
Станислав

10 comments:
gravatar
Анонимен каза...
вторник, октомври 14, 2008  

Ех, спомени.

gravatar
Анонимен каза...
вторник, октомври 14, 2008  

Хихи покрай тези ваши спомени и аз се сетих за нещичко свързано със svejo.net от миналото лято ..

И аз така като се изнасях преди една - две седмици от същото това място - Студентски град из нещата ми там намерих едно CD. Сещате ли се за кой диск говоря? Да, точно така! За подаръка ми от вас тогава - CD с Ubuntu на него ;)

Малък, но скъп подарък! ;)

Много се зарадвах, защото се сетих за вашето прохождане със svejo.net, а и моето - в блогването :D хихи

Ех, една година ей така си мина...

gravatar
MARFI каза...
вторник, октомври 14, 2008  

Това със знака не Ви прави чест :)

Иначе браво за идеята, няма много успешни онлайн проекти, който да са успяли или да нямат нужда и от офлайн реклама :)

Ще видим ли цяла спирка или жълт трамвай изписан със свежо.нет рекламни позиви ?

gravatar
petervanev каза...
вторник, октомври 14, 2008  

Трябва да измислим и интересни реклами, които да се поставят на нетрадиционни места, само, че без Свежо.нет, ами само лимона :) Лепенка за кола е най-тривиалното, за което се сещам...

gravatar
Stan каза...
вторник, октомври 14, 2008  

Без svejo.net не е интересно :)

gravatar
Анонимен каза...
четвъртък, октомври 16, 2008  

Здравейте Svejo.net.
Дори не мога да си представя как е станало така, че значителна част от вашите посетители са погледнали и моя блог. От 5800 влизания за днес близо 4000 са през вас до този момент. Самият аз по тази причина разбрах, че има Svejo.net. Другата причина, естествено е, че аз съм 53-ти набор, а вие сте цяла демокрация и отгоре по-млади.
Като влезе при вас, човекът от моето поколение се чувства леко объркан. Което е обнадеждаващо за всички нас.
Продължавайте да правите това - и точно по този начин. Успехи.

Живко Желев on-line

gravatar
Stan каза...
четвъртък, октомври 16, 2008  

@Живко, радвам се оценяваш това, което правим. :) , по доста хубав начин си разбрал за svejo.net . Сега се надявам, въпреки объркаността, това да ти стане любим сайт :)

gravatar
Stan каза...
четвъртък, октомври 16, 2008  

@Silvy, ооо да една годинка си мина, но човек не трябва много да се заглежда в това. Ти много ни помагаще с каквото можеше и ние сме ти признателни за това :) . Не са били малко и правописните грешки, които си ни корегирала и по-специално на мен.

Доколкото за диска с Убунто, помня че лично го бях донесал до вас :) . Все пак живеехме сравнително близо :)

gravatar
Stan каза...
четвъртък, октомври 16, 2008  

Поправка относно диска :). Аз ти бях изнамерил адреса, а Явор го беше занесъл и оставил при портиера :)

gravatar
Silvy каза...
четвъртък, октомври 16, 2008  

Да, помня! Ти беше на море май тогава. :) А относно правописните грешки ... хм, да го кажа ли .. :) фамилията ми бяхте объркали на диска и щях да ви се карам, ама .. не ми даде сърце :D хаха. Но споко, много хора я бъркат. ;)

Колкото до помощта - с радост го правех. А и знаете, че и занапред може да разчитате на мен :)

Продължавайте все така! Напред и нагоре! ;)

Публикуване на коментар