Един свеж ден @ Stanislav`s world (:

Labels: , ,

Привет на всички,

Май аз ще имам честта, да започна нашата нова инициатива - "Един свеж ден". Искрено се надявам, че всичко написано от мен и вас ще зареди с позитивна енергия всички. Ние, които пишем, както и хората които ни четат.

Моят свеж ден, задължително започва с усмивка, много слънце и хубава музика. Всъщност, понякога той започва и без слънце, защото обичам да ставам рано и не винаги срещам слънчеви лъчи при първо проглеждане :) . Музиката е задължителна. Или алармата ми е с някоя любима песен от телефона или е радио будилника с някоя любима станция.


Малко след като започнат да протичат мисловни дейности, чувствителният ми на кафе нос долавя любим аромат. Ооо да, имам кафе и обилна закуска. И двете неща са от голяма значимост за свежия ми ден - без закуска и кафе не може! Кафето трябва да бъде еспресо, а закуската може да приема най-разнообразни и здравословни форми :) . Това ми помага да съм енергичен през остатъка от дългия ден. Моите дни са доста дълги и доста често свършват в ранните часове.


20-30 минути по-късно, когато всички жизнени функции са на лице следва и кратка тонизираща тренировка. Обикновено това са лицеви упори, коремни преси и гири. Този елемент от свежия ми ден се повтаря 3 пъти в седмицата и ми помага да бъда здрав, енергичен и в добра физическа форма. Освежаващият душ, също не се пропуска :) .

Следва една 15 минутна разходка из забързаните улици и булеварди на София, до офиса. Обичам урбанизацията и градския начин на живот. Също, свежият ми ден е с неопределен маршрут, така де, обичам да сменям пътищата които използвам :) . Ако не съм имал време да си направя закуска в квартирата, печели Dunkin Donuts. Взимам си бейгъл и кафе за из път :) .

Денят в офиса е много добро животно. Винаги е забавно и интересно, като се занимавам с нещата които са ми присърце. Работата винаги върви на 6 и никога няма проблеми със сървърите (тук има малко мечти...все от време на време има проблеми с непослушен компютър). През целия си свеж ден съм изпълнен с креативност, а сивото ми вещество обработва информацията бързо и по правилния начин :) . През кратките почивки винаги има една първа спирка - Svejo.net. Тук май пропуснах да спомена, че денят в офиса винаги започва с преглеждане на свежия печат :) .

И така, всичко е минало по план през деня, а вече започва да идва и края на работния ден (той е доста неопределен). Така де, тъй като се занимавам с неща които обичам, не ми пречи да ги правя и до късните часове. Въпреки това, в моя свеж ден си тръгвам от офиса малко след 7 и имам уговорка с приятели за някой бар или клуб.


Ооо да, това е поредният елемент, който е задължителен за свежия ми ден. Обичам компютрите и мога да стоя по 12-14 часа, но излизането с приятели и познати прави деня ми завършен. И ми позволява да бъда отново супер продуктивен и на следващия ден. След купонясване или просто приятна компания, свежият ми ден е към своя край. Прибирам се с голяма усмивка и се отдавам на четене преди да заспя. В свежото ми ежедневие, кутията наречена телевизор е неидентифициран и непознат обект от друга планета. Часът задължително е след 1 сутринта (понякога доста по-късно/рано) и заспивам отново с усмивка, готов за следващия свеж ден.


Да, признавам си, това е моят свеж ден. И макар не всички от елементите да присъстват абсолютно всеки ден, те са моето ежедневие, което си обичам и харесвам :) .

Хората, чийто свеж ден, би ми бил интересен са много. Доста повече от трима. Но, за да бъде по-интересно ще се придържам към правилото те да бъдат само 3-ма. И печелившите сте:

Marfi - социално отговорен и силно интернет активен :)
Силви - голяма свежарка, с която се запознах покрай svejo.net :)
Бого Шопов - един от основните хора, борещи се за правата ни в мрежата, който се радвам че познавам :)

Това ще е от мен за сега и се надявам да прочетем за още стотици свежи дни.
Станислав

4 comments:
gravatar
Анонимен каза...
понеделник, октомври 27, 2008  

Тази яка инициатива ме кара да очаквам след време темата - Една свежа година:)

gravatar
Анонимен каза...
понеделник, октомври 27, 2008  

Като гледам как се разраства идеята и си мисля, че най-добре ще бъде да направите отделна секция на сайта, където да се публикуват темите.

gravatar
Stan каза...
понеделник, октомври 27, 2008  

Хихи, абсолютно си прав :) . Принципно такава секция е в процес на изработка.

gravatar
Анонимен каза...
вторник, октомври 28, 2008  

Аз понеже се будя най-късно, научавам всичко последен!:)

Публикуване на коментар