❝Един свеж ден❞ на Явор Иванов :)

Labels: , ,

Поканен от първия блог пост в блога на Svejo.net дойде и моят ред да опиша своя Свеж ден. Тъй като не мога да опиша един от всичките ще направя микс между прекараните свежи дни в един такъв ден, който още не съм изживял, но с удоволствие бих! ;)

За мен Свежия ден започва с голям отскок!


Шегувам се! Разбира се че не ;) моят свеж ден е уникален...

За мен Свежият ден започва с мързеливо протягане и оглеждане за слънчеви лъчи, които да ми дадат малко енергия и да ме свежнат ;)

След като се събудя и направя рутинните дейности, закусвам. Наскоро придобих практиката да изяждам по една или две свежи ябълки, които наистина вдигат настроението ми и се чувствам още по-освежен.

След това събуждам и приятелката ми ако не е станала преди мен и не ми е направила закуска. Много е ранобудна и трудолюбива :) След закуската следва разходка из парка, която понякога бива последвана от босо ходене по асфалта до вкъщи... Зависи от сезона естествено ;) По време на разходката може да има и някоя фотосесийка, която да запамети свежите моменти.


След като се приберем от разходката задължително взимаме по един душ и обядваме заедно... Естествено на мен всичко това ми действа доста освежаващо предвид сивото ежедневие :) След похапването, на което by the way аз по принцип много се наслаждавам... така де като ценител на храна ... следва още една разходка с колата. Обикновено разходката с колата е по-скоро предвижване от една дестинация до друга и спиране на колата до някоя поляна, вадене на лаптопа ми, при което гушнати залепваме да гледаме някой филм на задната седалка, а слънцето леко се подава през шибидаха на колата. Понякога може и на чаршавче сред поляната, което обикновено се превръща в доста разпускащо изживяване с много смях и въргаляне из тревата. Може да има и снимки... особено на цветя тъй като са ми нещо като хоби (макро снимки на цветя).


Вечерта бива прекарана в цамбуркане из малко басейнче + скара и бира с приятели на село. Естествено, шишетата бира в един момент стават перфектно средство за къпане на тези, които не искат да се потопят във водата :)

В абсолютния край на деня :) който е поне 3-4 часа след 24:00, бива прекаран пред телевизора с изморен поглед и гушкане до дълбоко заспиване и много хъркане ;) което и признак на здрав сън :D (шегувкам се за хъркането естествено).

Е това е ❝Един свеж ден❞ за мен.

Надявам се да съм направил някой от вас поне малко по-енергичен и свеж ;)

---
PS.
И да предам топката на следните хора ;)
Веси от visionforweb
Fen от fen.log.bg
Mishef от mishef.com

4 comments:
gravatar
Анонимен каза...
сряда, октомври 29, 2008  

След този свеж душ, който ни плисна май е време да седна и аз да опиша моят.Благодарско:)

gravatar
MARFI каза...
сряда, октомври 29, 2008  

Хареса ми глаголната форма "свежнат" :)

Иначе ти пожелавам дни като този да ти се случват на ежедневна база.

gravatar
Анонимен каза...
сряда, октомври 29, 2008  

Мерси за предадената топка :) Смятам да се възползвам на 100%.

gravatar
Анонимен каза...
петък, октомври 31, 2008  

neveroqten svej den naistina zarejda6t

Публикуване на коментар