Има ли българи? Нашият свеж пример...

Labels: , ,

Днес отбелязваме 123 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. Дори да сте били забравили, най-вероятно вече сте прочели за това в някой сайт или блог. Това разбира се е страхотно, защото се обръща внимание на празника. От друга страна из целия център на София, видяхме едно единствено знаме - на съседа от 6-тия етаж. Той слага знаме на терасата на абсолютно всеки празник. Евалата! Тази липса на знамена, мен лично ме натъжи малко. Като резултат от това, вече има 2 български флага в центъра на София, ако изключим разните институции, които по подразбиране си имат постоянно.

На снимката по-горе, може да видите чисто новото ни свежо българско знаме, което ще бъде инсталирано там на всеки празник. Обещавам! Ако вие също се чувствате българи, моля - на следващия подобен празник спуснете един флаг през терасата. В случай, че имате блог или галерия, снимайте облагородената си тераса и публикувайте снимката в svejo.net . Дайте пример и вие. Благодаря!

Весел и свеж ден,

Станислав

3 comments:
gravatar
man0l каза...
събота, септември 06, 2008  

Знамето на терасата може да се изтълкува като краен национализъм :)
Хубаво е да се знае, че има български празник, че май доста хора не знаят за тях

gravatar
Stan каза...
събота, септември 06, 2008  

"Знамето на терасата може да се изтълкува като краен национализъм :)" .... Манол, това звучи все едно те е страх, да не си помислят хората, че си националист?

Ти най-добре знаеш какъв си. Искаш да сложиш българско знаме - правиш го... и така :)

gravatar
petervanev каза...
петък, септември 12, 2008  

На една от квартирите ми имаше такова знаме, сега осъзнавам, че нямам, а ти ми даваш добра идея. Ще си сложа! Това не е краен национализъм, а родолюбие, има разлика наистина...Фланелка "I love BoLeN" или "Rasete for president" е друга работа :) В кръга на шегата разбира се!

Публикуване на коментар