Svejo.net през погледа на Странстващият медиум

Labels: , ,


Едва ли има някой тук който да не знае какво е „Свежо”...

Така започва представянето на svejo.net от Странстващият медиум. Той е сред активните потребители в сайта, който в началото на седмицата направи ревю на svejo.net в блога си. Преди доста време, имахме кампания, да пускаме линкове към подобни ревюта на началната ни страница. Това от доста време вече не е така и не поставяме подобни линкове. Затова пък, пиша тази благодарствена публикация, отправена до автора на блога.

Аз лично имам няколко съвета към "Странстващият Медиум", които биха допринесли за достигането на по-широка аудитория. Това, което съм забелязал е, че хората приемат много по-добре всички материали, които са придружени с картинка. Така че, поставянето на картинка би трябвало да е най-лесното и ефикасно нещо за подобряване на постовете във въпросния блог. Второто ми предложение е да се поработи върху форматирането на текста - ясни абзаци и другите подобни. Друго, което бих предложил е да се пробва някоя по-свободна блог платформа - примерно блогър. Най-малкото, защото позволява интегрирането на свежо бутон. Отделно може да се достигне доста по-добра идентичност за целия блог.

Още веднъж блогдаря за хубавото представяне на svejo.net и ще се радвам, ако някой друг колега сподели мислите си относно сайта.

Пожелания за свежа петък вечер,

Станислав

п.с. искам да споделя, че тук екипа сме много щастливи относно развитието на свежо. Въпреки, че Август е най-слабият период относно интернет ползваемостта (много хора са на почивка), svejo.net стремглаво расте последните дни.

4 comments:
gravatar
Unknown каза...
петък, август 15, 2008  

ако досега не съм го направила е изключително злонамереното отношение в някои кръгове и кръгченца към пишещи за традиционни медии като мен. рискувам, защото в моята област се случват важни неща, които остават незабелязани, а в svejo, може и да ги забележат повече хора.

gravatar
Joro Pentagram каза...
петък, август 15, 2008  

Човекът пише хубаво, явно е много чувствителен и търси признание! Аз също смятам, че ако се прехвърли в Блогър ще е по-добре за него. Колкото до Свежо.нет - тази мрежа я открих скоро и мисля че е страхотна, тъй като съм много резервиран към всякакви "Топ" класации. Топ до топа, мила моя майно льо, ама кога ли ще ги изтрия всичките им линкове... Нещо, на много хора им е слаб ангела и го обръщат на състезание, вместо да започнат да пишат интересно.

gravatar
Stan каза...
събота, август 16, 2008  

Жоро, принципно проблеми няма в състезателния момент, но въпреки това интересното и стойностно писане винаги си остава на първо място.

Човек, който пише увлекателно и стойностно е ПринцесаСилвия (Ти линкваш към нея). За съжаление, тя нещо липсва от блог света в последнов време....

gravatar
Joro Pentagram каза...
събота, август 16, 2008  

Силвето имаше проблеми с хора, които подаваха сигнали срещу блога й съвсем тенденциозно. После, каза че ще го обнови напълно и.. чакаме!

Публикуване на коментар