Свежата група във Facebook

Labels: , , ,

Здравейте приятели и свежари,

Искам да споделя за поредната наша инициатива. От около седмица вече, сме пуснали Свежа Facebook група, която е отворена за всички вас. Нейната цел е да се засили общността около svejo.net . Надяваме се, че ще се заформят интересни и полезни дискусии. Ще се радвам да задавате въпроси и да давате предложения там, като всички заедно да ги обсъждаме след това. За момента получихме много уместни препоръки от Мария Ненова, за което и благодарим.

От Мария получихме и въпросът "Защо групата е ограничена само до Network Bulgaria". Когато GaN създаваше групата, пропусна подробността, че тя няма да е достъпа за хора извън тази мрежа и като голям патриот избра всичко що е свързано с родината ни :) . Лошо няма, наистина това е малко ограничаващо в някои ситуации, но въпреки това не смятам, че някой от феновете на свежо, ще има против да се присъедини към Network Bulgaria.

От вчера членовете на групата станаха 100. Хип хип ура. А точно стотния член е не кой да е а Silvy - един от хората, подкрепящи svejo.net още от самото му начало. Благодарим. Ако ти, който четеш този пост също си сред хората, които посещават сайта ежедневно - Моля, присъедини се към групата и ще се радвам всички да чуят твоето мнение или въпрос. (в Network Bulgaria, може да се присъедините през: Settings > Account Settings > Networks).

Пожелавам на всички Свеж Петък,

Станислав

4 comments:
gravatar
Unknown каза...
събота, август 09, 2008  

и как по точно се джойнваш в групата ?

gravatar
Явор Иванов каза...
понеделник, август 11, 2008  

Здравей!

Трябва да си в група България за да се Join-неш.

gravatar
Явор Иванов каза...
понеделник, август 11, 2008  

Корекция!

Мрежа - България


За новия интерфейс на facebook и на английски език се добавя от:
Settings > Account Settings > Networks

gravatar
Анонимен каза...
понеделник, август 11, 2008  

И аз благодаря! ;)

Публикуване на коментар