Свежото общество в edno23.com

Labels: ,

Както обичам да казвам - "Много сме, Силни сме",

За какво говоря - отново за социалните мрежи в Интернет. Както всички знаете, тези мрежи са средството за лесно споделяне на мисли и информация. Разбира се, във всички тях най-важни са хората и връзките между тях. Социалната мрежа, която искам да представя сега е edno23.com .

От доста време, освен този блог, ние използваме и edno23.com, за да споделяме какво се случва с нас, какво ни вълнува, какви промени и подобрения правим. Ценното в този случай е, че по много лесен начин, всеки който се интересува от теб може да започне да те следи и да е "в час", какво правиш ти. Защо пиша всичко това? Защото от около седмица, вече имаме 100 последователя. Това е наистина страхотно, защото това са хора, които тясно се интересуват от нас и според мен, ако помолим за помощ - бихме я получили. Като цяло, има много причини да ползвате мрежа, като edno23 и е много готино, като виждаш колко хора те следят и се интересуват от теб.

И така, защо ви приветствам да изпробвате нашите приятели:
- Свежи са!
- Забавно е.
- Със сигурност, ще създадете нови приятелства.
- Ще откриете един нов начин за комуникация с хората от които се интересувате.
- Много лесно, ще може да сподлеяте мислите си с хиляди хора.
- Може да ни добавите и нас сред хората, които следите, като по този начин ще можем да разчитаме и на вашата подкрепа :)

Надявам се краткото ми описание ви е било полезно. Сега е време да се насладите на свежия уикенд и да разучите нещо ново и интеесно.

Станислав

1 comments:
gravatar
Unknown каза...
сряда, юли 30, 2008  

mnogo dobra platfroma mnog mi haresva naistina. Shte tribva da kaja na @biz and @ev za enya zaduljitelno ;)

Публикуване на коментар