Много сме, силни сме

Labels: , ,

Традицията продължава. Последно в Понеделник извадих листа с най-новите блогове, които са си инсталирали свежо.нет бутона :) . От тогава до сега има още 7 сайта, които се присъединили. Без да изпадам в повече подробности относно ползите на бутона, направо ще изредя и ще дам кратки коментари относно сайтовете.

Елито за интересните неща - разбира се, че ще започна с блога на Елито :). Това е една от най-големите свежарки, които всеки ден се забавляват в свежо.нет . Ако трябва да опиша блога с една дума, тя ще бъде - позитивно.

Глобалното затопляне - в този блог може да откриете много информация отнасяща се до глобалното затопляне. Много се радвам, че все повече започва да се обръща внимание на проблема и да се пише за него.

ДИМО (Дизайн, Интериор, Мебели и Обзавеждане) - сайт на тема интериор и дизайн. Авторът пише доста редовно, като за момента има една топ статия в свежо - Най-смахнатите хотелски стаи в света

Statement - един доста нов блог за забавление. Изглежда изчистен и е лек за ползване. Според мен би могъл да събере много читатели, стига да се поддържа редовно.


Az-moga.com
- сайтът се промотира, като издание за бизнес и личностно развитие. Подреден е много добре и информацията би ви била полезна според мен. Аз лично, вече съм един от феновете му :)

За политиката и други важни неща - Да, много се радвам, когато видя появата на поредния политически блог. Това според мен е една от най-важните стъпки към развитието на активно гражданско общество. Ще се надявам да се появят повече подобни, както и да се приемат добре в свежо средата.

Първа инвестиционна банка - Ще завърша с корпоративния блог на Първа Инвестиционна Банка. Точно така, от тази седмица и ПИБ са взели един от многото съвети на Бого Шопов, че е важно да имаш блог, чрез който да се свързваш с хората, които ги е грижа. Важното тук е, че те също са видяли значимостта на постоянно разрастващото се свежо общество.

И така, това са новите ни приятели. Ако не сте го направили все още - разгледайте горните блогове. Със сигурност ще намерите такива, които да отговарят на интересите ви.

Малко в страни от темата, тази седмица в понеделник не изпратихме писмата с най-интересното от свежо.нет . Съотвтно получихме дозина въпроси - "Какво става? Защо няма седмичните интересни писма?". Отговорът е, че решихме да сменим деня. Така де, след малко ще бъдат разпратени :) .

Желая ви свеж петъчен ден и да си намерите интересно забавление за вечерта,

Станислав

1 comments:
gravatar
Анонимен каза...
петък, юни 06, 2008  

"Аз лично, вече съм един от феновете му :)"
О благодаря :)

Публикуване на коментар