Лили, една от най-големите фенки на svejo.net

Labels: , ,

С този пост искам да благодаря на Бранимир Бонев, за усилията, които е положил да вкара Лили в леглото заедно със свежо.нет ;) .

Какво в същност прави той?

На скоро Бранимир обяви нова рубрика в блога си - Тамагочи 18+. Чрез нея, по много оригинален начин, той ще забавлява всички нас, както и ще демонстрира завидните си умения в областта на 3D моделирането. Както сам е описал, той ще приема желанията на всички нас за това как искаме да видим Лили следващия ден. Според мен идеята е много оригинална и интересна. Наистина много се радвам, когато откривам подобна креативност.

Сега е ваш ред да помогнете на Бранимир, като си пожелаете следващата свежа Лили :)

3 comments:
gravatar
Анонимен каза...
петък, май 30, 2008  

Благодаря за подкрепата и добрите думи. В крайна сметка "завидни" умения е малко пресилено. Занимавам се с компютърна графика съвсем отскоро, предимно за удоволствие. Ако има желаещи да помагат - нека заповядат. Ако има желаещи да си поръчат Лили - и те са добре дошли. Ако тя ви харесва - ще се радвам да оставите някое коментарче - в svejo.net, под тази статия, защо не и в блога ми.

gravatar
Анонимен каза...
петък, май 30, 2008  

Портотипа на лаптопа ACER ли е или само така ми се струва?

gravatar
Анонимен каза...
петък, май 30, 2008  

Toshiba е, но не съм го правил аз. Модела го дръпнах, само не помня откъде. Ако искаш, мога да ти го пратя в .obj формат.

Публикуване на коментар