Нови блогове със свежо.нет бутон.

Labels: , ,

На мен май ми хареса да пиша в блога ни :) . Така де, май рядко се случва да пиша 2 поредни дни. Хрумна ми, че ще бъде хубаво и полезно, ако периодично публикуваме листа с новите блогове и сайтове, които си инсталират свежо.нет бутон. Все пак това е основният инструмент за добавяне на статии и улеснено гласуване, което силно помага за популяризирането на конкретните неща. Всекидневното добавяне на свежо.нет бутоните е показателно за развитието на обществото около свежо. Съответно се дава възможност на повече хора да пишат в блоговете си и да бъдат чути.

И така, ето и листата с последните сайтове, добавили си бутон:



Това са за сега, от последните няколко дни.

Ще се радвам да споделите мнения свързани със свежо.нет бутона - срещнали ли сте проблеми при интеграцията му. Също, ако сте експериментирали с 2та типа, кой е имал по-голям ефект?

На кой как помага бутона: на нас - да се утвърждаваме като най-сериозната подобна мрежа в България, на вас - да достигат идеите, мислите и трудът ви до повече хора.

Усмивки,

Станислав

2 comments:
gravatar
MARFI каза...
сряда, май 28, 2008  

Добра инициатива :)

gravatar
Анонимен каза...
сряда, май 28, 2008  

Ето още един блог, който посещавам и има Свежо-бутон: http://plam4oo.log.bg/.
Той е поставен по интересен начин за гласуване (в горната лява част на блога, а не под самата статия).

На мен обаче ми е интересна и друга тема - Свежо-уиджет, който ползвам доста успешно за блога си, а и вижда, че много блогъри в Log.bg го ползват, но не съм го засичал така масово по други блогове, както там, а аз много го харесвам.

Нека Свежо постави тема и блогърите споделят опита си от ползването и но уиджета! :)

Публикуване на коментар