3 малки новости

Labels: , ,

Май от доста време не бях отразявал, какво се случва около Свежо.нет . Общо взето има 3 неща, с които можем да се похвалим :) . Както може да видите от снимката по-горе - имаме си нов приятел. Тази Неделя увеличихме зеленината около нас с един прекрасен-двуцветен Бенджамин, Иееееее. Тук взехме решение това да е поредната добра практика, която да приемем - периодично да увеличаваме растителността. Хихи, "В офиса на Свежо, всичко е свежо", както казва една добра приятелка :) (Янче, не ме убивай за този цитат).

В страни от офлайн промените има и 2 със самия сайт. Първата е, че вече блогът на деня се предлага и определя от всички нас. Вие също може да предложите такъв или да гласувате за този, който смятате за най-добър. Това беше отразено още в първите часове от Марфи, за което му благодаря. Той беше и инициатор на идеята :) за такава функционалност. Вижте сами новата секция тук - Блог на деня.

Третата малка новост е изваждането на листа с приятелски действия на първата страница. Това лично за мен се оказа много удобна малко подобрение. Надявам се и за вас. Съответно, може да си направите листа от приятели, които публикуват винаги интересни неща (според вас). По-този начин няма да изпускате полезните неща, дори те да са на по-задна страница в зелени. Тук искам да помоля, всичките си приятели в свежо, да поставят някаква снимка за да ми е по-удобно, когато преглеждам листата си :) . Благодаря :) ! Хихи, ако все още нямате приятели, може да си ме добавите мен :) или пък колегата Явор. Има едно бутонче - Добави като приятел.

Това ще е за сега. Обещавам да се грижа за Бенджамина :),

Станислав

3 comments:
gravatar
Анонимен каза...
вторник, май 13, 2008  

Бенджамин = пари, аз така знам ;)

gravatar
Stan каза...
вторник, май 13, 2008  

Бенджамин => свежо настроение => продуктивност => пари ;)

gravatar
GaN каза...
вторник, май 13, 2008  

Чакай сега ;) Статията за подобренията по свежо ли е или за растението :P Обърках се :P

Публикуване на коментар