Промяна на секцията с най-големите ни приятели

Labels: , ,

Здравейте,

Пиша във връзка с промяна на секцията "най-големите ни приятели". От днес тя ще се казва "Полезни сайтове" и там ще попадат линкове, които смятаме, че ще ви бъдат от полза. Листата със сайтове, които имат референции към нас ще бъде достъпна на същя адрес. Линкът към него ще се казва "Кой ползва услугите ни?" и ще бъде поставен в секцията "Помощни средства".

Вярваме, че това е поредната стъпка в подобряване качеството на свежо.

Друга, промяна която ще забележат някои от вас е, че съобщенията относно "събития свързани с вашия акаунт" няма да се трият. Ще се разделят на "прегледани" и "непрегледани". По този начин, ще може да следите по-добре историята на това какво сте правили.

Общо взето това ще е за сега. Надявам се, че ако четете това, то свежо е един от любимите ви сайтове, с които започвате и завършвате деня си. Пожелания за свеж уикенд.

Станислав

3 comments:
gravatar
MARFI каза...
събота, април 05, 2008  

Това с приятелите е добра стъпка, остава да се преразгледа и кои потребители попадат в стената на славата и до колко мястото там е славно.

gravatar
Stan каза...
събота, април 05, 2008  

@marfi, надявам се че скоро ще има и в това отношение подобрения. Примерно един вид "user-awards", но все още това е само идея, няма действия там.

gravatar
MARFI каза...
сряда, октомври 29, 2008  

Бавно и полека: "Полезни сайтове" изчезнаха и бяха замененеи с "Горещи оферти"...

Един модул, който да скрива реклами за регистрирани потребители с определен брой публикации би бил полезен (имам рекламна слепота, а реклами на НетИнфо не ме привличат, така че това каре на мен ми идва в повече :)

Публикуване на коментар