Свежо Карнавал 02 - Интересни публикации недостигнали първата страница

Labels:




Привет отново на всички, които откривате полезни линкове в свежо.нет . Вторият по рода си "свежо карнавал" ще бъде посветен на интерсни (според мен) публикации, които не са достигнали до първата страница. Има доста такива, но за съжаление често те остават незабелязани.

Ето ти и буликациите, които смятам, че заслужават да попадната в този списък.

Безсърдечни кучки - Безсърдечните кучки са жени и мъже, които страдат от пълна липса на толерантност към идиотщината и малоумието по света. Обичам безсърдечните кучки, обичам и сайта им. Но най-много обичам техния списък с НЕЩА, ОТ КОИТО НИ СЕ ПОВРЪЩА! (преведено от английски от мен) Гости, които мастурбират на чаршафите ти! Хора, които се държат, все едно са първите на света, които са си направили татуировка или пиърсинг. (добавено от Denia)

Гола авиокомпания - Naked-air.com е хАмериканска компания, която предлага на клиентите си възможността да се повозят голи в самолетите и. (добавено от MARFI)

Москва през нощта - Москва е столицата на Русия и е една от най-скъпите столици в света. Населението на Москва е над 10 470 000 жители, като това я прави най-населената столица в Европа. Снимките, които ще видите са направени през нощта и показват колко красив град е Москва. Приятно разглеждане. (добавено от c3c0)

По-конкретно за протестите срещу Путин - Сряда, 12 часа, Орлов мост. Това е съобщението от Асоциация на свободното слово "Анна Политковская". Предишната ми публикация предизвика и негативни коментари, които ме обвиниха (добавено от bedrovivan)


Реклами в Лондон остават без “глави” - Незнаен артист "реже" главите на рекламите в Лондон. Проекта е супер уникален !!! Виж останалите парчета и ще разбереш за какво става вьпрос. (добавено от fatbird)



Пепси с/у Кока Кола - Поредния Титаничен сблъсък Между Титаните на Газираните напитки (добавено от archimedes)




Букетът на живота - Петък вечер.Бях седнал на пианото и свирех моята мелодия.Отпивах глътка червено вино.Пламъците на свещите бяха хванали моя поглед.Вятъра,танцуваше с пердетата донасяйки (добавено от coldplay)



Рекордно ниска безработица? - Ново рекордно ниско ниво на безработицата отчете Агенцията по заетостта за ноември 2007. Откакто се измерва безработицата в България не е имало по-нисък показател. Звучи много добре и наистина е много добре. Все пак, има едно "но" (добавено от georgexm)

Поредно посегателство върху мрежата на “Интербилд” - Като акт на вандализъм и проява на нелоялна конкуренция, определиха от “Интербилд” срязването на магистралния им оптичен кабел. Според фирмата - доставчик кабелът е бил прекъснат на 10 януари около 3 часа, като без интернет е останал кв. “Възраждане” и вериги фирми и магазини. (добавено от tsetso )

СССР възкръсва всеки петък в софийски клуб - За последната част от песните певците от “Грамофон” са се облекли в червени тениски с надпис “СССР”. В тон с облеклото и светещите сърп и чук на знамето над главите им, мъжете запяват хита на Олег Газманов “Произведен в СССР”.Изпълненията на “Грамофон” приключват с поздрави, заявени от гостите в клуба по време на почивките. (добавено от agala)

“Най-тъпите” идеи в интернет бизнеса, които правят милиони - Ако си мислите, че вашите идеи за бизнес са абсурдни, можеби не сте видяли тези. (добавено от rjvlado)



За да си комуникираме електронно с държавата, трябва да си плащаме. (поне 1000 лева) - Въпреки всички изказвания за това, колко е желателно гражданите да се научат да работят електронно с правителството и с държавните стуктури, все още има една неопреодолима пречка – парите. Едва ли има друга държава в света, която за да си комуникираш легално с нея, трябва да разполагаш поне с 1000 лева (добавено от stanislav)

Стига толкова. Доста дълъг списък. Има как да съм пропуснал доста неща. Немога всичките да ги прегледам в момента :) . Е, всичките публикации от горе са взети от "торбата" с зелените. Доста от тях са авторски и според мен имат нужда от повече внимание. Надявам се листата да ви допада. Ако не, може да прегледате свежо.нет и там да си харесате нещо друго :).

Поздрави,

Стан.

3 comments:
gravatar
MARFI каза...
сряда, януари 16, 2008  

хехей, браво добра идея е това.

Подкрепям.

gravatar
MARFI каза...
сряда, януари 30, 2008  

Ще има ли още карнавали.

gravatar
Stan каза...
сряда, януари 30, 2008  

Дам, ще има. Май трябва малко по-редовно да се правят. Ти имаш ли някакви предложения за тема или нещо друго :) ?

Публикуване на коментар