Свежо Карнавал 01 - Криминални

Labels:



Здравейте на всички, които четете този блог. Сега се присетих, че из международните блог общности от време на време се организират "Блог Карнавали". Идеята е, че се избира определена тема на която пишат много хора. След това се избира и блогър, до който всички изпращат линкове към своите материали по темата. Този избранник отбира най-интересните, синтезира информацията и пуска пост с линкове и описанието им (на най-интересните).

И така, тук ще направя един вид "Блог Карнавал", който ще нарека "Свежо Карнавал". Ще отбера най-интересните и качествени неща на определена тема - "Криминални"

Ето качествените и подбрани публикации.

Публикуваха класация на най-глупавите престъпници през 2007 г. - Американският вестник "The Washington Post" състави списък на най-тъпите престъпления, които ни карат само да се усмихваме. В началото на Новата година дори за мъките и престъпленията по-добре да си спомним с усмивка... (свежо от MystiColors)

Българско ФБР или как котки и мишки си лягат заедно - Докато не се изберат хиляда – хиляда и петстотин чисти момчета и да се намери един президент дето не ходи на лов и приеми с отрепки, чието единствено достойнство е материалното състояние, придобито по престъпен начин, и десет агенции да се създадат, котки и мишки ще си лягат и стават заедно. (свежо от dpeshev)

Когато нямаш интернет - звъни на полицията - Потребителска гледна точка за набезите на един интернет доставчик над другите във Варна и бездействието на полицията. (свежо от zazabg)

Прокурорът-рекетьор бил "добър професионалист" - Арестуваният в сряда вечерта с белязани банкноти прокурор от Втори отдел на Върховната касационна прокуратура (ВКП) Ангел Дончев е бил "много добър професионалист, работил задълбочено и оставял отлично впечатление и като прокурор, и като следовател преди това". това заяви в четвъртък заместник-главният прокурор Камен Ситнилски. (свежо от yavori)

Двама германци и български офицер задържани за кражба на танк - През месец октомври до 13 декември те са извършили кражба на танк "Майбах" и опит за кражба на друг танк "Майбах", собственост на МО. Танковете са разположени като вкопани танкови огневи точки между с. Мелница и с. Лесово, област Ямбол, и са същите, за които скоро беше излъчен репортаж по bTV, уточняват от министерството. Вероятно това е възбудило и интереса на извършителите. (свежо от rio)


Не купувайте продуктите на Белла. Tе са убийци. - Собственика на “Белла” България - Венцислав Георгиев e убил бяла мечка за да покаже какъв мъж е и даже се хвали с това. Белите мечки са заплашени от изчезване, поради действията, които ние всеки ден правим. Има много малко останали бройки и е престъпление да се отнасяме така с този вид. През март 2006 година международния съюз за защита на природата, обявява белите мечки за застрашен вид. (свежо от bogomil)

Две години затвор дадоха на американец за спам - Мюлър бе осъден на 27 месеца затвор и на глоба от 180 000 долара, посочва БТА. Той бил разкрит при полицейска операция. Мюлър бил приел да изпраща рекламни спамове за търговски продукт на около 1,2 милион потребители на интернет портала "Американ Онлайн" (АОЛ). (свежо от am1cool)

И така, това са свежите избранници за този карнавал и тази тема. Ако някой има предложения за още неща по темата - пишете коментари.

Това е за сега и очаквайте следващия "Свеж карнавал". И все пак, за да бъде подборът по-добър и качествен, не забравяйте да гласувате.

Станислав

0 comments:

Публикуване на коментар