Забавлявайте се! Участвайте в състезанието.


Здравейте на всички,

От вчера стартирахме едно състезание. Целта е да направим SVEJO.NET с една идея по-забавно и интересно :). Идеята е да има актуална тема, за която да се добавят линкове и да се пише по-масово. Тази седмица темата не случайно е "8-ми Декември". Предполагам не малко от вас ще празнуват празника и ще им е забавно да открият информация за 8ми. Други пък, може да си припомните как е било едно време :). Все хубави неща.

И така, вече има 4 публикации, които са включени за състезанието. Може да ги видите тук. Ще се радвам повече хора да се включат и да има само интересни неща :). Още повече бих се радвал, ако опишете някоя лична случка в блога си и добавите линкче към нея.

Тъй като това е състезание, трябва да има и награда. За тази седмица това ще бъде поставянето на спечелилите потребители на видимо място в стената на славата.

И така, надявам се да има много участници :). Повече информация тук. Моля, не забравяйте, че когато добавяте линк-а трябва да му сложите етикет: 8-ми Декември.

Бъдете Свежи,

Станислав

3 comments:
gravatar
Анонимен каза...
събота, декември 08, 2007  

Драги "свежи", много лошо впечатление прави появилите се в последните дни доста чалга линкове. Помислте какви посетители искате!

gravatar
Явор Иванов каза...
събота, декември 08, 2007  

Здравейте! Вечe доста потребители се опитват да мамят системата и все повече се стараем от наша страна това да не се случва.... за въпросните линкове предполагам че вече ги няма тъй като добри потребители съобщават за СПАМ или гласуват зелено когато трябва. Ако изградим културата че трява да се гласува положително и когато трябва негативно или да се съобщава за проблем ще има повече качествено съдържание. Надявам се и Вие да допринасяте за отсяването със своят индивидуален глас. Поздрави и честит празник!

gravatar
Анонимен каза...
събота, декември 08, 2007  

и на мен ме отвращават въпросните чалга линкове. повечето от тях идват от този блог http://bg-mp3.blogspot.com/ ... съмнявам се информацията която се намира в блога да е авторска само на едно, две места има посочен линкове .

Публикуване на коментар