Свежо Експеримент - нека съсредоточим усилията си на 27-ми в четвъртък

Здравейте!

Щом сте попаднали на тази страница най-вероятно знаете за Свежо Експеримента, но все пак ако не сте запознати повтарям накратко.

Идеята на експеримента е да тестваме дали може да направим 20 000 посещения в рамките на един ден (преди края на 2007г).

След като няколко хора предложиха да съсредоточим усилия в един ден, за да има най-голяма ефективност ние решихме, че дата 27 Декември е добра за експериментчето.

Нека на тази дата всеки от нас посети Svejo.net и разкаже за експеримента на своите приятели за да се включат и те.

на страничката посветена на експеримента ни може да прочетете малко подробности - http://svejo.net/home/experiment

Аз вярвам в чудесата, а Вие ?


Екипът на SVEJO

Чети нататък...

Весела Коледа



Весела Коледа, приятели

Надявам се, си изкарвате добре празниците. Ние, екипът на свежо, пожелаваме на всички здраве и много приятели! Всичко останало само ще си дойде.

Аз искам да споделя, какво ме стопля последните няколко дни - това не е нито парното, нито печката :)! Това, което ме прави щастлив и кара да забравя студа вън - сте вие. Всички вие, които решихте да помогнете за "свежо експеримента". Искам да призная, че помагат повече хора в сравнение с това, което очаквах. Това, може би ще бъде моята най-голяма награда, свързана с този "експеримент". Вярвайте ми, да видиш как толкова много хора си помогат за постигането на една цел е страхотно. Благодаря ви на всички още веднъж. Аз продължавам да вярвам, че е възможно!

Усмивки,

Станислав

Чети нататък...

Здравейте свежари, благодарим за помощта!

Привет на всички свежари,

Както най-вероятно сте забелязали вчера стартирахме един експеримент: "Свежо Експеримент". Това според много хора било теоритично възможно, но практически невъзможно :) . Позната фраза. За това пък, сега е Коледа и стават чудеса. Ние вярваме!



Снощи получихме писмо от наш потребител, за което лично му благодаря, - zazabg (надявам се няма нищо против да го споменем). Така де, той прави няколко логически заключения, които изглеждат доста разумни. 1) За да бъдат достигнати нужните посещения трябва трафика да се увеличи 3-4 пъти в зависимост дали е делничен или почивен ден, 2) Сега следват само почивни дни, хората не стоят пред компютрите и експеримента става още по-труден за осъществяване, 3) Заключението му е, по някакъв начин да се организират всички, които искат да помогнат и да разкажат на приятелите си в един и същи ден - четвъртък или петък (тогава има най-голяма посещаемост по подразбиране) :). Съгласен съм, че едно такова организиране би помогнало. Ще се радвам ако предложите, като коментари тук, кога според вас е най-подходящият ден преди 31.Декември? Zazza, също предлага да обявим награда. Ние мислихме в/у това предварително. Това все пак е експеримент. На нас ни се иска хората, които решат да помогнат да го направят просто за експеримента, просто защото намират свежо.нет за полезен и им харесва сайта или идеята им се струва забавна.

А сега, как се движим с екепримента до момента :)

Според tyxo за вчера имаме 8342 посещения. Това са с около 900 повече от предходния ден, което никак не е зле. Малко теоритични сметки, като вземем предвид колко дни остават до края на годината - 8342 + 10x900 ~ 17 000. Здраве да е, близко ще бъдем :).

Ето и хората, които решиха да се включат и да ни помогнат за вчера:
silvy, Nevena, c3c0, zornitsa, Vas1, TANIA, Dimitar Shopov, Pixelmind, zaza, Kati Pesheva, nicky, bilqna, Mishef, Gancho. Ако си виждате името, знайте че имате искрените ми благодарности. Ако смятате, че мога и аз да ви помогна по някакъв начин - свържете се с мен на icq: 168232464 :) .

И така, това ще бъде за сега. Очаквайте ново включване в блога - утре. Не забравяйте, че всеки ден може да казвате на приятелите си за свежо, ако те го харесат - печелим всички, още един приятел и по-качествено съдържание в любимия ни сайт. Пък знае ли човек, може експеримента да бъде успешен - на практика :) .

Усмивки,

Станислав

Чети нататък...

Състезанието за 8-ми Декември

Нашето състезание на тема 8-ми Декември е пред своя край. Очаквахме да има по-голяма активност и да се съберат повече неща по темата, но върпреки това сред текущо добавените има много интересни. Има както интересни снимки, показващи реалността, така и реални истории, какво може да ви се случи по студентските празници.

Екипът ни искрено благодари на всички, които се включиха и добавиха забавни линкове. Това са: silvy, blacksnoopy, bgreporter, zazabg, galdo, Sentinel, Mimeto, Mambo, Frik. Всички публикации може да видите тук.

Надяваме се за следващата седмица повече хора да проявят активност и да стане още по-забавно. Тази вечер/нощ, ще обявим и печелившите за темата '8-ми Декември'.

Бъдете Свежи,

Станислав

Чети нататък...

Забавлявайте се! Участвайте в състезанието.


Здравейте на всички,

От вчера стартирахме едно състезание. Целта е да направим SVEJO.NET с една идея по-забавно и интересно :). Идеята е да има актуална тема, за която да се добавят линкове и да се пише по-масово. Тази седмица темата не случайно е "8-ми Декември". Предполагам не малко от вас ще празнуват празника и ще им е забавно да открият информация за 8ми. Други пък, може да си припомните как е било едно време :). Все хубави неща.

И така, вече има 4 публикации, които са включени за състезанието. Може да ги видите тук. Ще се радвам повече хора да се включат и да има само интересни неща :). Още повече бих се радвал, ако опишете някоя лична случка в блога си и добавите линкче към нея.

Тъй като това е състезание, трябва да има и награда. За тази седмица това ще бъде поставянето на спечелилите потребители на видимо място в стената на славата.

И така, надявам се да има много участници :). Повече информация тук. Моля, не забравяйте, че когато добавяте линк-а трябва да му сложите етикет: 8-ми Декември.

Бъдете Свежи,

Станислав

Чети нататък...