Подарък за всеки добавил публикация, която събере поне 10 гласа!

Labels:

Здравейте,

Искам да поздравя всички вас, които активно се включвате в svejo.net . Всеки път когато гласувате за нещата, които харесвате вие допринасяте за отсейването на по-качесвените страници и съответно развитието на сайта.

В следствие развитието на svejo.net, решихме, че ще бъде хубаво ако раздадем малко символични подаръци на хората, които публикуват най-интересните линкове. И все пак, кой ще получава подарък и какъв ще бъде той?

Кой? - Първите 10 от вас, които публикуват линк с поне 10 гласа.
Какво? - Става въпрос за Linux Live CD - Ubuntu. Това е най-бързо развилата се Линукс Дистрибуция, която е и най-популярната за момента. Подобно живо CD, може да ви бъде полезно в много ситуации, когато windows-a се е прецакал, а от друга страна ако до сега не сте имали допир с Линукс, никак не е зле да видите що за страшилище е :)

Как най-лесно да съберете тези 10 гласа - много просто, публикувайте статия/линк към ресурс из БГ мрежата, на който много хора ще се израдват. Когато съберете нужните гласове, ще се свържем с вас по email адреса, който сте написали в профила ви, за да потвърдите реалния адрес, на който да ви изпратим подаръка.

Бъдете свежи и вземете вашия нов линукс :)

Запазваме правото си да декласираме всеки, който според нас фалшифицира или спекулира рейтинга на публикацията си. Всеки потребител ще получи само едно CD дори да има повече от една публикации с рейтинг над 10. Публикацийте трябва да са с дата след 17 Юни 2007 година. Подаръкът ще ви бъде пратен по пощенски запис.

2 comments:
gravatar
Роко каза...
неделя, юни 17, 2007  

Няма ли да има нещо и за топ посетителите? :)

gravatar
Явор Иванов каза...
неделя, юни 17, 2007  

Предвидили сме още изненади. Топ посетителите ще са следващите, които ще усетят изненадата ни, така че публикуването на качествените материяли ще е винаги добре наградено.

Публикуване на коментар