Малките неща

Както може би всеки знае, малките неща са винаги от значение. Ние от svejo.net се стараем да им обръщаме нужното внимание. Съответно от вчера има една нова малка функционалност. Нейната цел е да прави времето прекарано в сайта по-свежо :) и да ни зарежда с позитивна енергия. И все пак за какво си говорим? За това, че всеки път когато разглеждате някой линк подробно под информацията за потребителя и източника, ще може да прочетете някой цитат от известен "пич","пичка" или просто някоя "умнотиика" която може да направи деня ви по-усмихнат и позитивен. Съответно на картинката по-долу може да видите пример. Надявам се, че тези "малки неща" ще направят деня ви по-добър.




Не забравяйте, че колкото повече проявявате дори и най-малкта активност, като гласувате за нещата които ви харесват, толкова svejo.net е по-полезно за всички ни. Гласуването става просто чрез натискане на стрелкичката в ляво от линк-а който ви е харесал. Казвам това, защотото се оказа, че как се гласува не е най-очевидното нещо.

Това е за сега от нас. Знайте, че постоянно работим по-подобряването на svejo.net и винаги приемаме градивна критика и добри идеи.

Бъдете свежи :) и мислете позитивно!

Чети нататък...

Книга за гости

Labels:


Това е нашата книга за гости. Ако харесвате svejo.net , но имате страхотна идея как сайта да се направи още по-качествен, това е едно от местата на които можете да ни пишете. Имате критика? - пишете ни тук. Като цяло, ако искате да дадете вашете мнение публично, а не да ни пишете писмо - оставете коментар тук.

Винаги оценяваме градивната критика и добрите идеи. Благодарим предварително.

Чети нататък...

Топ 10 в категория "Информация и Медии"

Labels:

SVEJO.NET се издигна в топ 10 сайтове за месец Май, 2007 година в категория "Информация и Медии" на БГТОП - сайт за топ класации на български сайтове. Само три дни след като публикувахме линка, с който можете да дадете своя вот за SVEJO, вие ни издигнахте на 8-то място, а и може би много скоро и по-нагоре. Благодарим Ви!

Естествено това покачване в стълбичката на най-посещавания български сайт за класация ще донесе повече трафик към SVEJO и така нашата социална мрежа ще стане още по-голяма, с повече информация и по-голяма общност, която да избира съдържанието.

В случай, че не знаете от къде да гласувате за SVEJO, а искате, линкът е в горния ляв ъгъл на сайта - срещу линкът за личния ви профил.

Честито, екипът на SVEJO!

Чети нататък...

Добре дошли в Официалния ни Блог!

Labels:

svejoДнес Май, 20, 2007 година ние, екипът на SVEJO.NET
пускаме този официален блог, в който ще може да сте
в течение на най-новите подробности около развитието
на българската социална мрежа.


Пожелаваме ви приятен престой!

Чети нататък...